Horoscop săptămânal 14-20 Octombrie 2019 pentru zodia Vărsător

Horoscop săptămânal: pentru nativii Vărsător, intervalul 14-20 octombrie aduce multă energie, încredere în forțele proprii și dinamism.

Acesta vă oferă capacitatea de a vă susține părerile/ ideile/proiectele, fie în fața șefilor, fie în fața prietenilor/colegilor/partenerului, întrucât Luna plină din 14 octombrie își pune amprenta în mod special asupra discursului, felului în care voi vă manifestați față de ceilalți.

De asemenea, există probabilitatea ca mulți nativi Vărsător, în această săptămână, să aibă de trecut un examen, test, interviu și în urma acestui examen să aibă de semnat un contract, cel mai probabil fie la sfârșitul săptămânii, fie la începutul săptămânii care urmează.

Dacă toate schimbările din ultima perioadă au condus nativii Vărsător la ideea că este nevoie de studiu, cercetare, înscrierea la un anumit curs pentru dezvoltare personală, poate pentru a încerca să devină mai buni în domeniul pe care îl practică, în această perioadă vedem să înceapă acele activități pe care le-ați proiectat în viața voastră în ultimele două-trei săptămâni.

Călătoriile, în această săptămână, sunt bine aspectate, mai ales între 14-17 octombrie. Ele pot fi generate fie de locul de muncă, fie de posibilitatea de a achiziționa un bun. Vedem multe întâlniri cu persoane noi în urma cărora există cea mai mare șansă să intrați în posesia unei sume de bani.

Între 17-19 octombrie, vedem multă iubire, pasiune, Luna tranzitează segmentul iubirii și a copiilor. O parte din nativii Vărsător vor lua în calcul ideea de a petrece mai mult timp alături de cei dragi, posibil să afle tot felul de secrete despre copii, partener, să își dea seama că timpul a trecut, nu au fost prezenți în acele situații și că ar fi cazul să încerce de acum încolo să petreacă mai mult timp în viața de familie.

Dacă sunteți singuri, această săptămână aduce șanse foarte mari ca în urma unor discuții fie de pe internet, fie în urma unor călătorii/ întrevederi, să stabiliți legături de amiciție care pot conduce, cel mai probabil în decembrie, la intrarea într-o relație mai serioasă.

Pe partea de carieră, în continuare aveam acea opoziție între Saturn și Nodul Nord, care vorbește de o dorință acută de a da mai mult randament, de a fi mai bun, vizibil, de a ieși în evidență, ceea ce se va întâmpla, după ianuarie-februarie.

Pentru a ajunge la acele oportunități pe care le doriți în momentul de față este cale lungă și necesită efort din partea voastră, în special mental, pentru că trebuie să deveniți mult mai buni, poate în unele cazuri este nevoie de a învăța o limbă străină, un limbaj de programare, de a vă documenta cu privire la anumite demersuri legale.

Important este că sunteți motivați atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere al imaginii ce vedem să se contureze acum în viziunea voastră. Acel trigon regal vizează în special partea financiară, locul de muncă și cariera. Aceste domenii, în săptămâna ce urmează, vor fi bine aspectate, vă vor scoate din starea de letargie și vă vor împinge de la spate să munciți mai mult.

Pe partea de sănătate, astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Vărsător să aibă mai mult timp pentru ei, să se odihnească. Stresul din ultima perioadă a adus probleme, în special pe partea de insomnie, atacuri de panică, indigestie, probleme ale sistemului nervos, ce pot să activeze și partea de tiroidă.

Dacă aveți probleme cu legea, atunci în această săptămână veți avea parte de vești favorabile, fie vă vor chema în fața instanței, fie un reprezentant legal vă va oferi o imagine mai bună și chiar veți avea câștig de cauză, poate nu în momentul de față, dar în viitorul foarte apropiat.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 19 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!