Horoscop săptămânal 14-20 Octombrie 2019 pentru zodia Taur

Horoscop săptămânal: pentru nativii Taur, săptămâna 14-20 Octombrie vorbește de două tendințe: una va fi pe sfera profesională/financiară și una destinată sănătății.

Faza de Lună plină, ce își are locul pe data de 14 Octombrie la ora 00:07, în casa psihicului, în casa legăturii cu lumea de dincolo și a problemelor cu legea, poate să dea peste cap planurile nativilor Taur, în ziua de luni – marți.

Pot apărea tot felul de situații neașteptate: fie la locul de muncă să vi se amâne un proiect, fie să aveți o confruntare cu șefii dacă nu ați ascultat ceea ce vi s-a spus.

Dacă sunteți pe cont propriu, posibil să constatați că acei colaboratori nu mai doresc să lucreze cu voi sau nu se țin de cuvânt. Dacă aveți probleme cu legea, atunci în aceste zile există predispoziția de a fi chemați în fața instanței pentru a spune anumite lucruri în apărare. Nu se va da nici o sentință, în schimb, planurile voastre vor fi date peste cap.

În această săptămână, sfera profesională și financiară este favorabilă, întrucât aduce, prin anumite cunoștințe, fie de pe urma unui examen, o mai bună vizibilitate în fața șefilor, fie veți considera că meritați mai mult și veți căuta un job mai bine plătit, fie deveniți interesați cu privire la ce condiții sunt necesare pentru a începe un proiect care să vă avantajează pe plan profesional.

Important este că toate aceste oportunități ce se creează în această perioadă, în urma unor idei ce pot veni de la prieteni, rude, partener, vor fi de succes din Martie – Aprilie 2020 dacă, veți începe aceste colaborări, proiecte.

De asemenea, pe partea de sănătate, mulți nativi Taur, în ultima perioadă, au cam exagerat fie cu stresul și oboseala la locul de muncă, fie acasă nu au putut să se odihnească bine.

Tocmai de aceea, este nevoie de relaxare multă: poate să fie și pe plan activ, mergeți la o plimbare, la un spa, dar poate fi și mod pasiv prin somn.

Important este că până pe data de 17 octombrie veți fi prinși în această stare în care vreți să vă puneți pe primul loc, ceea ce este un element favorabil.

Între 17 – 19 octombrie, mulți nativi vor avea parte de o ofertă financiară favorabilă. Luați în calcul o asociere sau o idee de a dezvolta o afacere la distanță. Posibil să fie pe domeniul internetului și chiar să aveți parte de succes.

Pe partea sentimentală, săptămâna aduce în viața nativilor Taur mici neplăceri generate de faptul că partenerul nu este de acord cu anumite persoane din anturajul vostru: prieteni, colegi, părinți sau frați.

Posibil ca acesta să nu fie de acord cu anumite opinii sau tendințe financiare ce doriți să le realizați în viitorul apropiat. Se va ajunge la o armonie dacă o să dezvoltați pe cont propriu acea activitate.

De fapt, partenerul nu prea are timp să se implice în viața casnică, în viața de zi cu zi și tocmai de aceea încearcă prin a vă manipula într-un mod mai plăcut sau printr-un șantaj emoțional să ajungeți să renunțați la acele planuri.

Totuși, nu este momentul indicat să puneți punct acelor vise ce pot să vă schimbe viața în următorii ani.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 19 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!