Horoscop săptămânal 14-20 Octombrie 2019 pentru zodia Scorpion

Horoscopul săptămânal: intervalul 14-20 octombrie, pentru nativii Scorpion aduce organizarea activității profesionale.

În primul rând, faza de Lună plină din 14 octombrie își pune amprenta asupra unor noi proiecte, unei noi viziuni legate de sfera profesională/ financiară, după ce în ultimele două luni marea majoritate a nativilor Scorpion s-au confruntat cu tot felul de dificultăți când vine vorba de administrarea bunurilor, contracte în defavoarea lor, renunțarea la anumite colaborări.

Acest început de săptămână aduce vești bune în privința aceasta. De asemenea, tranzitele acestei săptămâni vorbesc de o organizare asupra timpului, întrucât marea majoritate a Scorpionilor își dau seama că s-au plafonat, că este loc de mai bine, valoarea lor a crescut în urma eforturilor depuse în ultimii patru-cinci ani și a venit momentul în care să ceară mai mult.

Pe aspectele tensionate generate de Uranus retrograd, pe segmentul colaborărilor, vedem ca marea majoritate a nativilor Scorpion să ia în calcul noi alianțe.

Acestea pot să vină fie din străinătate, fie să presupună deschiderea către un alt domeniu. Aici putem include chiar și partea de internet /vânzările online sau reprofilarea pe un astfel de domeniu, reorganizarea unui cabinet/spațiu.

Dacă sunteți angajați și nu au cum să se manifeste aceste energii într-un astfel de mod, atunci această săptămână aduce din prisma fie a colegilor, fie a șefilor, o aplecare sau amplificare la calităților voastre.

Sunteți apreciați, mai bine plătiți, posibil să apară o oportunitate de a mai lucra și peste program sau vi se dă mână liberă să puneți în practică ceva ce ați așteptat de foarte mult timp, deși tendința este în cea mai mare parte de a vă organizam la nivel de creativitate/mental pe altceva.

Chiar dacă nu o să renunțați în momentul de față la situațiile pe care le aveți concret în viața de zi cu zi, ceea ce este un lucru bun, aveți nevoie de stabilitate, în viitorul foarte apropiat, cel mai probabil după luna noiembrie-începutul lui decembrie, o să luați mai mult în seamă aceste idei ce apar în această săptămână cu privire la deschiderea voastră spre un nou început.

Între 15 și 17 octombrie, sfera sentimentală este pe primul loc, ne reamintim faptul că Venus, planeta dragostei, alături de Mercur, este implicată în această săptămână în acel trigon regal ce vorbește de multă pasiune, comunicare mai eficientă alături de parteneri, posibil chiar să veniți cu ideea de a oficializa relația, de a lua în calcul ideea de a extinde familia prin apariția/adoptarea unui copil, ideea de renovare sau finalizați o lucrare mai amplă ce ține de cămin.

Raportul vostru cu rudele/familia, în această săptămână se îmbunătățește, vă veți expune direct/tranșant părerile într-un mod drăguț, foarte diplomat, care va atrage simpatia celor din jur.

Pe weekend toată energia nativilor Scorpion va fi focusată pe distracție, ieșiri, plăceri, și o parte din acești nativi se vor retrage în liniște fie pentru meditație, fie pentru a se ruga, fie pentru a se relaxa. Aici putem vorbi și de mai multă odihnă.

Este o săptămână care amplifică energia mentală și vă determină să dați curs unor noi relații de colaborare. Dacă aceste colaborări sunt la comun cu partenerul, atunci este foarte bine, întrucât vedem să apară rezultate vizibile chiar și din punct de vedere financiar, cel mai probabil până la sfârșitul lunii octombrie.

Pe partea de sănătate, este o săptămână favorabilă. Încercați în weekend să nu exagerați când vine vorba de consumul alimentelor sau lichidelor, întrucât pot să apară probleme pe partea digestivă.

Dacă deja sunteți sub un tratament, atunci în această săptămână vedem ca acesta să dea randament și chiar să aveți o stare de bine, e mult mai accentuată decât în trecut.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru nativii Scorpion, în săptămâna ce urmează, este să își asculte intuiția și să acționeze în această privință. Dacă au tendințe de a se duce pe cont propriu, atunci este momentul favorabil pentru a începe astfel de proiecte.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 16 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!