Horoscop săptămânal 14-20 Octombrie 2019 pentru zodia Săgetător

Horoscop săptămânal: nativii Săgetător, în intervalul 14-20 octombrie, vor fi influențați de faza de Lună plină din 14 Octombrie, în special pe segmentul sentimental.

Aici vedem să apară acele noi schimbări, perspective. De fapt, vor fi două tendințe: fie nativii Săgetător vor dori să renunțe la anumite relații, persoane apropiate sau prieteni, fie vor dori ca relația pe care o au să o ducă la un alt nivel.

Aici putem vorbi de căsătorie, de luarea în calcul a ideii de a concepe un copil, de a achiziționa o locuință, iar dacă locuiți la comun cu părinții se va lua decizia de a vă muta, de a pleca.

Aceste tentative au mai avut loc în acest an, se reiau tocmai pentru a vă motiva să vă asumați responsabilitatea asupra căminului sau relației pe care o aveți în momentul de față.

De asemenea, nativii Săgetător care lucrează pe partea de creativitate, în această săptămână vor avea parte de o îmbunătățire a viziunii asupra vieții, fie sunt inspirați dintr-un film, dintr-o melodie, din natură, din viața de zi cu zi a celor din jur.

Cert este că veți avea inspirație, veți susține o teză, o idee, lumea din jur vă va aprecia, va dori să colaboreze cu voi, să vă accepte și să vă susțină în proiectele pe care vi le doriți, lucru care se va întâmpla până în luna decembrie.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru nativii Săgetător este de a nu se pripi, de a nu lua de bun tot ceea ce vine din jur. Sunt anumite persoane din jurul vostru, mai ales din trecut, care vă trag înapoi, care încearcă să vă blocheze, încearcă să vă destabilizeze moral atunci când vreți să intrați în ceva și nu sunt de aceeași părere cu voi.

De aceea, încercați pe cât posibil să vă ascultați mai multă intuiția și să faceți exact ceea ce simțiți. Dacă aveți probleme cu legea, în această săptămână puteți să participați în cadrul unei instituții de stat la numite dezbateri. Verdictul va fi în favoarea voastră pe moment.

Încercați pe cât posibil să vă căutați oameni care să aprecieze sau să susțină dreptatea într-un mod profesional, întrucât, în curând Mercur va retrograda și se poate ca tot ceea ce spuneți acum să se întoarcă împotriva voastră.

Alianțele noi trebuie gândite, analizate din alte perspective. Nu mai repetați aceleași lucruri pe care le-ați mai dezvoltat și în alte momente, deoarece se va ajunge exact la același punct ce vizează, în special, dezamăgirea din partea celor din jur.

Pe partea financiară, între 15 și 17 octombrie există probabilitatea de a intra în posesia unei sume de bani. Cu acest surplus financiar veți lua în calcul ideea de a pleca într-o călătorie în weekend, de a participa la anumite cursuri, de a face mai multe lucruri care să vă stabilizeze emoțional.

În weekend, tranzitul Lunii pune mai mult amprenta asupra sferei de sănătate. Încercați să evitați tot ceea ce implică dezechilibre, mai ales pe partea digestivă. Există posibilitatea să faceți o indigestie, să apară dureri în zona abdominală, doamnele posibil să aibă probleme cu aparatul ginecologic.

Dacă sunt doamne însărcinate în această perioadă, astrologul ZODIACOOL recomandă să evite pe cât posibil efortul fizic, întrucât Marte face aspectele mai tensionate cu planetele din Capricorn și aduce complicații.

Încercați să vă centrați mai mult pe propria persoană, doar în acest caz veți fi protejați de toate aceste valuri de schimbare ce sunt resimțite de toate persoanele și se pot manifesta față de voi într-un mod mai agresiv.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Săgetător

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!