Horoscop săptămânal 14-20 Octombrie 2019 pentru zodia Rac

Horoscop săptămânal: viața nativilor Rac este în continuă schimbare. Aceștia așteaptă o minune, dar va vine în momentul în care vor fi stăpâni pe destinul lor.

Aceasta este poate una din cele mai bune săptămâni ale acestui an, care vă favorizează din toate punctele de vedere, atât la capitolul iubire, cât și la capitolul sănătate.

Pe partea profesională, este posibilă semnarea unui contract, obținerea unei finanțări, dar toate acestea se vor întâmpla dacă nu veți mai rămâne tributari acelor trăiri din trecut.

Acum vin schimbări foarte mari doar dacă veți lua fiecare zi ca un nou început și dacă veți fi prezent psihic în toate acțiunile pe care o să le faceți.

Vor veni și acele schimbări doar în condițiile în care veți vedea oportunitățile din viața voastră, acele noi începuturi de care se vorbește în ultima perioadă la nativii Rac.

De fapt, acest context astral este cea mai bună perioadă a vieții voastre. Trebuie să mai treacă încă 30 de ani pentru ca acesta să mai apară în viața voastră. Vă veți aduce aminte cu drag de această perioadă în care nimic nu mai funcționează, tocmai pentru a vă da un restart. Dar restartul nu vine prin oameni noi, situații, relații, dacă nu vă iubiți pe voi, dacă nu vă acceptați așa cum sunteți.

Tranzitul Lunii, în această perioadă, vorbește exact de amplificarea acestor informații despre care am vorbit până acum. Între 14 și 19 Octombrie, Luna merge prin casa asocierilor, legăturii cu divinitatea, pe segmentul rezervat sufletului, a legăturii între bine și rău, trecut și viitor.

De aceea, pot apărea vise premonitorii, schimbări în gândire, atitudine. Vor fi nativi Rac care vor accepta acest val și vor avea parte de reușite până în luna decembrie 2019, când vor veni celelalte eclipse.

Vor fi o parte din Raci care vor rămâne ancorați în acele nemulțumiri, așteaptă ca cineva să vină să îi salveze. Pe weekend, dacă schimbați această abordare sau vă inspirați din viața anumitor persoane care au schimbat poate omenirea sau mergeți la un specialist care să schimbe abordarea, atunci lucrurile vor începe să meargă mai bine.

De la începutul săptămânii viitoare, când Luna se află numai în segmentul vostru și se mută pe tot ceea ce înseamnă plan concret, adică partea financiară, deplasări, examene, trecerea peste anumite blocaje, atunci pot să apară și rezultate favorabile.

La capitolul sănătate, pot să apară tot felul de nemulțumiri generate de această stare de blocaj pe care o manifestați în partea psihică ca în momentul actual.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru nativii Rac, în această săptămână, este de a accepta mai ușor în viața lor anumite idei, să încerce să renunțe la rigizitate față de ceilalți.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 15 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!