Horoscop săptămânal 14-20 Octombrie 2019 pentru zodia Pești

Horoscop săptămânal: pentru nativii Pești, prima parte a săptămânii este influențată de faza de Lună plină ce are loc pe data de 14 octombrie, la ora 00:07.

Segmentul unde are loc această fază de Lună plină își va pune amprenta pentru următoarele două săptămâni.

Dat fiind faptul că Luna va fi poziționată în segmentul financiar, înseamnă că aduce idei noi despre felul în care ar trebui să fiți apreciați la nivelul acestui capitol de către șef, colegi, familie.

Aspirațiile voastre din punct de vedere financiar, în această perioadă, sunt la cote mari. În schimb, de la ceea ce doriți, până la realitatea pe care o aveți este o diferență foarte mare. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că vă mulțumiți cu puțin și eforturile pentru a obține ceea ce considerați că vi se cuvine sunt foarte reduse.

La mijloc mai este și acel Jupiter, ce se află în cuadratură cu Neptun în retrogradare, vorbim de o nouă organizare a felului în care ar trebui să vă petreceți timpul la locul de muncă. Fie e vorba de căutarea unui alt job, fie de o negociere cu șefii, cu persoanele ce sunt abilitate a vă oferi acel suport financiar.

Mulți nativi Pește mai au anumite proiecte în plan și nu știu dacă să le dea curs sau nu, dacă vor face fața celor provocări sau nu. Tocmai de aceea, trigonul regal ce se construiește acum între semnele de apă, între Neptun retrograd, Nodul Nord și Mercur, Venus din Scorpion, vorbește de adaptarea mult mai ușoară la aceste tendințe.

Încercați pe cât posibil să vedeți dacă vă place, aveți energia necesară, dacă aveți parte de creativitate, dacă sunteți văzuți bine de către ceilalți și doar așa veți ajunge la acele oportunități.

Totuși, să nu încercăm să forțăm norocul, întrucât abia după luna noiembrie se va ajunge efectiv la manifestarea acestor idei pe care le dobândiți în această perioadă.

Pe partea de deplasări, examene, colaborări, acte, chitanțe și tot ce înseamnă plăți, în această săptămână, între 15 și 17 octombrie, veți avea tot felul de peripeții.

Fie nu ajungeți la timp, fie pierdeți un loc. Pot fi situații în care sunteți susținuți de către cei din jurul vostru, sunteți apreciați, aveți parte de un favor și la finele zilei de 17 octombrie veți fi în avantaj.

Lucrurile se vor rezolva mai ales dacă la mijloc este vorba de tot ce înseamnă chestiuni de uz casnic. Între 17 și 20 octombrie, Luna tranzitează segmentul astral rezervat iubirii, familiei, și nativii Pești pot relua o discuție cu partenerul lui despre de un proiect ce implică, fie o renovare, fie conceperea unui copil, fie poate fi vorba despre o afacere, anumite studii.

Dacă participați la evenimente în familie, atunci această Lună plină va aduce întâlniri cu foști prieteni, foști colaboratori pe care i-ați mai avut în jurul vostru în ultimii 3-4 ani.

Recomandarea astrologului ZOIACOOL pe partea de sănătate, în această săptămână, pentru nativii Pești este de a fi cât mai echilibrați. Încercați, de asemenea, să vă odihniți mai mult, întrucât stresul începe să se resimtă din ce în ce mai mult, mai ales din cauza capitolului sentimental.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 18 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!