Horoscop săptămânal 14-20 Octombrie 2019 pentru zodia Leu

Horoscop săptămânal: faza de Lună plină din 14 octombrie 2019, pentru nativii Leu, activează casa studiilor, examenelor, călătoriilor.

Pentru mulți nativi Leu vedem ca acest influx astral ce se resimte încă de la finele săptămânii trecute, să aducă dorința de a-și schimba percepția fie asupra locului de muncă, fie asupra sferei sentimentale, fie asupra vieții, întrucât o dată în an apare această Lună plină în casa rezervată psihicului, a evoluției mentale.

Tocmai de aceea, o bună parte din nativii Leu vor avea, în această săptămână, fie întâlniri cu persoane importante care vă pot schimba percepția asupra banilor, vieții, felului în care vă bucurați de tot ceea ce aveți în jurul vostru, fie veți auzi de anumite cursuri ce se pot desfășura în apropierea voastră sau pe internet și vă veți înscrie, deoarece vă place ideea, rezonați cu ea și vă este de viitor chiar în următoarea perioadă pentru a urca în scara ierarhică.

Pe partea de călătorii, acestea pot să apară prin prisma locului de muncă, ele se pot dezvolta cel mai probabil între 14-17 octombrie și vizează fie un interviu, fie un examen, fie poate prezentarea unui proiect, depinde de la caz la caz.

Cert este că tot ceea ce întreprindeți în această perioadă, pe partea psihică, va cunoaște un succes și acest randament favorabil vă va determina să aveți mai multă încredere în forțele proprii.

Pe partea de examene, poate să apară o situație favorabilă, chiar veți avea parte de acea baftă de care se vorbește în popor și rezultatul va fi în favoarea voastră.

Legat de segmentul sentimental, această săptămână, pentru nativii Leu aduce multe discuții cu partenerul legate fie de lucrurile la comun, fie de o eventuală investiție, fie poate chiar de dorința de a vă separa de el, întrucât simțiți că sunteți folosiți, manipulați, că vi s-a tăiat acea libertate și sunteți constrânși să rămâneți în anumite situații.

Mulți nativi Leu se simt acum folosiți , exploatație de copii, părinții, de un partener. Totul este amplificat de acea cuadratură între Jupiter și Neptun în retrogradare.

Lecțiile pe care le dobândiți acum, legat de partea iubirii, așa zis iubire din partea celor din jur, vă vor inspira în următorii cel puțin 12 ani pentru a nu mai crede în tot ceea ce vi se spune. Ba mai mult decât atât, vă și pregătește Universul pentru schimbările ce vor veni din martie anul viitor, când după 30 de ani, Saturn va intra în segmentul rezervat iubirii și vă va ajuta să vă inventați pe acest nivel.

Pe partea financiară, în continuare există posibilitatea de a semna și începe ceva, în schimb, partea de bani poate să apară săptămâna ce urmează. Dacă aveți de reparat prin casă tot felul de lucruri sau vreți să schimbați ceva, vă apucați de o renovare sau vrei să faceți curățenie prin curte, cel mai probabil weekendul va fi rezervat pentru aceste activități casnice.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Leu

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscopul pentru Leu

Horoscop zilnic 08 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Numerologie
Feng Shui
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!