Horoscop săptămânal 14-20 Octombrie 2019 pentru zodia Gemeni

Horoscop săptămânal: ziua de luni pentru Gemeni aduce o destindere. Ei vor căuta prezența prietenilor/copiilor/partenerului în viața lor și se vor relaxa.

Aceștia vor căuta niște mijloace prin care să își îmbunătățească starea de spirit, ceea ce este un element favorabil.

Pe partea profesională, acest început al săptămânii poată să aducă idei noi, mai ales dacă lucrați întru-un domeniu creativ. În schimb, dacă este ceva regie ce ține de program sau restricții, randamentul la începutul săptămânii este mult mai scăzut.

Între 15 și 17 octombrie, Luna tranzitează segmentul rezervat casei a XII-a, unde întâlnim atât problemele cronice, nemulțumirile în raport cu ceilalți, supărările, cât și insomniile, probleme cu legea.

Totuși, marea parte a nativilor Gemeni, în această perioadă, se vor confrunta cu unele probleme de sănătate, dureri de cap, alergii, posibil intoleranță la anumite alimente sau reactivarea unor probleme de sănătate ce au mai fost întâlnite și prin martie-aprilie 2019 și la finele anului trecut. Așadar, acum acestea revin și se pot complica.

Ideal ar fi să acordați mai multă atenție părții de sănătate, de fapt ea va rămâne în continuare în următorii cel puțin 5-6 ani supusă stresului și dacă începând de acum o deteriorați sau nu luați în calcul ideea de prevenție, este clar că lucrurile se vor agrava de la o zi la cealaltă.

Tocmai de aceea, în aceste zile există posibilitatea să primiți semnale de alarmă de la organismul vostru și dacă la ascultați, dacă mergeți și faceți niște verificări, atunci există posibilitatea de a înțelege din start unde este problema.

Problema este la nivel de suflet, sunt foarte multe nemulțumiri în viața nativilor Gemeni în această perioadă. Fie nu sunt apreciați de șefi, fie că nu își găsesc iubirea, pacea, libertatea în relația de suflet și chiar nu se mai regăsesc pe ei, nu mai știu cu ce să se compare, întrucât ei consideră că nu mai sunt acele persoane din 2010-2011 și până în momentul de față.

Este foarte greu atât timp cât nu știi în ce direcție să te îndrepți. Tocmai de aceea, starea de haos, pe partea de psihic, creează dificultăți din punct de vedere fizic.

Între 17-19 octombrie, vedem ca Luna să tranziteze segmentul vostru astral, vă aduce mai multă energie,creativitate, iar problemele întâmpinate între 15-17 încep să dispară, se retrag. În schimb, dacă apare investigarea de către voi acelor probleme, atunci în această perioadă, mai ales în weekend, puteți să aveți rezultate favorabile și chiar să îmbunătățiți starea de spirit.

Legat de sfera sentimentală, nativii Gemeni, în această săptămână, în continuare îl au pe Marte, planeta acțiunii, alături de Soare, segmentul rezervat iubiri.

Cele două planete sunt implicate în aspecte mai tensionate, de aceea veți pune mereu la îndoială faptul că partenerul vă iubește, că vă demonstrează că nu sunteți pe primul loc în viața lui sau că mai contat pentru el, sunt și astfel de cazuri.

Pe tendințele lui Jupiter din casa căsătoriei, vedem totuși, ca în interiorul vostru să fie foarte multe stări de îndoială. Tocmai de aceea, este indicat să verbalizați, să spuneți lucrurilor pe nume, în caz contrar le veți aduna, depozita acolo și cel mai probabil, în luna noiembrie, veți avea un moment de refulare.

Atunci și lucrurile se vor complica, partenerul va considera că nu a greșit cu nimic dacă nu i-ați spus până atunci și tot voi veți fi cei care ați greșit.

Învățați să spuneți cât mai frumos și într-un mod cât mai delicat nemulțumirile voastre, întrucât ele vor fi luate în considerare. În caz contrar, toată această nemulțumire/revoltă se duce pe organele interne și acestea vor activa în viitorul foarte apropiat, probleme ce pot să se manifeste chiar pe tot parcursul vieții.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 15 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!