Horoscop săptămânal 14-20 Octombrie 2019 pentru zodia Fecioară

Horoscop săptămânal: nativii din zodia Fecioară sunt cei mai avantajați în această săptămână. Luna aduce oportunitatea de a intra în posesia unei sume de bani.

Fie aceasta a fost dată cu împrumut și acum revine, fie aveți ceva de vândut, vreți să faceți și o renovare, vreți să achiziționați ceva.

Important este că aveți parte de un flux financiar ce vă schimbă atât mediul în care locuiți, aspectul fizic dacă investiți în propria persoană, cât și starea de bună dispoziție.

Între 17 și 19 octombrie, starea bună se simte și la locul de muncă, unde veniți cu idei noi, veți fi apreciat de către șefi, posibil să vi se propună o colaborare, să vi se dea vestea că veți fi avansați, că ideile voastre au fost apreciate și se pun în practică.

De asemenea, mulți nativi Fecioară vor fi din această săptămână mult mai direcți, mai autoritari cu ceilalți colegi, posibil să vă cereți drepturile.

Toate acestea sunt manifestările unor conștientizări din ultimele săptămâni, cu privire la faptul că sunteți tratați cu multă indiferență, că se folosesc ceilalți de voi, iar pe tranzitul lui Marte în casa banilor, în cele două cuadraturi ce se formează cu planetele din Capricorn și Nodul Nord, vedem ca nativii Fecioară să devină mai direcți, să nu mai menajeze pe nimeni.

Faptul că Mercur este în segmentul rezervat comunicării, mediatizării și armoniei pe partea de discurs, face ca voi să fiți într-o postură bună.

Pe partea sentimentală, vedem ca partenerul să vină cu idei noi, fie că e vorba de plecarea într-o excursie, fie că vă propune să începeți amândoi o afacere, vă veți implica mai mult în viața de familie, posibil chiar în viața copiilor.

Dacă sunt nemulțumiri, din ultima perioadă, legat de capitolul iubirii, cel mai probabil în weekend veți ajunge la un consens, veți căuta noi modalități de a vă demonstra iubirea.

Sunt și cazuri în care mulți nativi Fecioară au trăit în starea de ignoranță, au fost blocați de anumite relații. Acolo comunicarea nu mai funcționează, găsiți în altă parte acea alinare sufletească și în perioada aceasta, cel mai probabil între 15 și 19 Octombrie, veți lua în calcul ideea de separare.

Jupiter, în cuadratură cu Neptun, vă ajută să manifestați aceste acțiuni. Fie veți fi ajutați de rude, fie de prieteni, fie de o altă persoană care are un oarecare interes.

Nativii Fecioară vor să dea un semnal de alarmă celor din jur că nu sunt de neglijați, că văd lucrurile, și nu mai tolerează totul în viața lor.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL este de a vă ține de ceea ce inițiați acum. Important este să fiți mai dezinvolți, întrucât vor veni și rezultate favorabile în următoarea perioadă.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 15 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!