Horoscop săptămânal 14-20 Octombrie 2019 pentru zodia Capricorn

Horoscop săptămânal: intervalul 14-20 octombrie, aduce în viața nativilor Capricorn o nouă viziune asupra familiei.

Faza de Lună plină din 14 Octombrie nu este ușor de dus în condițiile în care, în continuare vedem pe Saturn, guvernatorul înțelepciunii, al blocajelor și mentorul horoscopului, suprapus peste acea poziție a lui Nodul Sud, supranumit și pedeapsa în viață.

Vor fi mulți nativi Capricorn care în continuare vor avea nemulțumiri fie față de partener, fie față de colegi, de copii, fie aveți o dispută cu părinții întrucât nu respectați acele norme care vi se impun.

Aceste nemulțumiri posibil să fie din cauza unei căsătorii forțate, o mutare forțată sau din cauză că trebuie să fiți la un loc de muncă fix, iar voi vă doriți cu totul altceva.

De fapt, acum este o perioadă extraordinar de bună pentru nativii Capricorn de a-și da seama ce își doresc cu adevărat de la viață. Veți lua pauze pentru a vă pune întrebări precum: eu ce îmi doresc, ce mă face pe mine fericit, relația aceasta îmi este prielnică, mi-o doresc, mă simt apreciat aici?

Dacă sunteți singuri și vă doriți pe cineva în viața voastră, ar trebui să vă dați seama ce vă doriți de la partener și ce îi oferiți acestuia.

Întotdeauna vrem să fim apreciați pentru ceea ce suntem, dar câteodată nu prea știm ce putem să manifestăm față de alții, de aceea este o săptămână retorică pentru nativii Capricorn.

Totul pleacă de la un discurs interior, ținut pe partea psihică, se va schimba percepția, în special față de modul în care vă raportați la propria persoană, iar acel Jupiter în cuadratură cu Neptun, în retrogradare și cu Lilith, va conduce la aflarea răspunsului, adevărului, dar să nu vă placă.

Vă veți da seama că ați ținut de anumite situații ani de zile fără a vă întreba dacă vă fac fericiți și de aceea este o săptămână în care ar trebui să cântăriți ce este bun în viața voastră, ce trebuie schimbat și de unde ar trebui să plece.

Totul se va modifica în jurul vostru în momentul în care veți schimba perspectiva asupra vieții. Trebuie să trăiți mai mult în prezent și să încercați pe cât posibil să dați 100% pentru a vă fi mai bine cu voi, iar în momentul în care veți fi fericiți atunci și perspectiva celorlalți față de voi se va modifica.

Tranzitele lunii în această săptămână, mai ales între 15 și 17 octombrie, vor viza sfera sentimentală. De aceea există posibilitatea de a discuta în contradictoriu cu partenerul despre o anumită situație de viață, posibil despre copii, despre viitorul vostru sau despre un loc de muncă ce vi-l doriți, dar partenerul nu este de acord cu el.

În urma acestor tratative se ajunge la un consens. Important este că nativii Capricorn încep să își schimbe perspectiva, vor acțiune, se vor focusa pe ce este mai ușor, fie pe corpul fizic (și vor avea parte de schimbări la nivelul acestui capitol) fie pe partea profesională, unde vor dori un nou loc de muncă, o avansare, vor lua în calcul ideea de a începe o afacere pe cont propriu.

La mijloc este și acel Marte plasat în segmentul carierei, care vă susține, încurajează, vă dă energia necesară pentru a cere mai mult de la voi și, de asemenea, vă și ajută să descoperiți care este nivelul vostru, unde vă situați în raport cu ceilalți.

În weekend, toate aceste mici conflicte cu ceilalți se vor aplana, întrucât veți veni cu idei noi și vă veți schimba atitudinea.

Luna tranzitează casa căsătoriei și vă face să participați alături de partener fie la un eveniment, fie plecați alături de el într-o mini vacanță și acolo veți discuta mai multe, veți înțelege de unde pleacă acel blocaj, dacă nu cumva aceste elemente se moștenesc de la părinți, prieteni, și veți găsi noi strategii de a vă reorienta.

Astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Capricorn, în săptămâna ce urmează, să fie mai îndrăzneți și să dea curs acelor trăiri interioare de revoltă, mai ales față de ei, și să pună în practică tot ceea ce simt că este necesar în viața lor.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 18 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!