Horoscop săptămânal 14-20 Octombrie 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal: nativii Berbec încep săptămâna 14-20 octombrie sub influența Lunii pline, ce are loc la ora 00:07, în data de 14 octombrie.

Acest surplus energetic îi va motiva pe tot parcursul săptămânii să își rezolve lucrurile ce țin de partea de relaționare, fie că e vorba de colegii de la locul de muncă, fie că este în raport cu șefii, fie poate cu rudele.

Între 14 și 15 octombrie vedem ca toate oportunitățile ce apar în viața voastră pe segmentul financiar, generat de anumite colaborări ce le-ați dezvoltat în ultima perioadă, să meargă la un alt nivel, să se ajungă la obținerea unei date, fie pentru semnarea unui contract, fie pentru o anumita vânzare, fie finalizați un proiect și acesta iese la suprafață într-un modul favorabil.

Între 15-17 octombrie, Luna tranzitează segmentul rezervat banilor și amplifică aceste idei pe care le-ați înregistrat încă din 14 octombrie, de la Luna plină. Este o săptămână în care partea finanțelor va cunoaște o cu totul altă formă, există posibilitatea de a intra în posesia unor sume de bani ce trebuie restituite sau pe care le râvniți de un timp.

Acestea se pot obține fie prin vânzarea unui bun, fie print -un împrumut, fie poate pentru un comision pe care îl obțineți în urma unei tranzacții.

Cert este că pe acest segment financiar veți avea mult de lucru în această perioadă, nu vor fi doar încasări, întrucât există acea opoziția între Uranus retrograd și Soarele care se apropie de semnul Scorpion.

Tocmai de aceea, vedem să fie nevoie și de cheltuieli mari, deoarece avem suprapunerea Lunii peste Nodul Nord, acea karmă pozitivă ce se alătură Lunii, acele martire ce s-a menținut pe cer încă de săptămâna trecută.

Vorbim aici de achiziții importante, fie e vorba de locuințe, fie de mașini, fie vreți să vă relocați într-un alt oraș cu locul de muncă, fie e vorba de a lua mai în serios niște responsabilități în cadrul familiei și la mijloc este nevoie de niște implicații financiare.

Toate aceste lucruri ce apar în săptămâna analizată se vor rezolva pe această linie a finanțelor. Dacă vorbim de sfera sentimentală, atunci weekendul îi avantajează în mod special pe nativii Berbec, întrucât vedem să se creeze oportunitatea fie să participați la un anumit eveniment, fie să organizați o petrecere, o ieșire în oraș, să chemați prieteni în jurul vostru.

Puteți să vă întâlniți cu anumite rude să discutați niște lucruri mult mai complexe, posibil să reluați niște subiecte ce au fost amânate de un timp.

Există probabilitatea ca mulți nativi Berbec, în această perioadă, să se îndrăgostească, să intre în anumite relații ce pot fi interzise la început, mai ales dacă ele se crează pe la locul de muncă sau cu persoane ce au o anumită diferență de vârstă.

La mijloc veți avea îndoieli fie că e vorba de părerile familiei față de ceea ce doriți să dezvoltați, fie că societatea ar putea să catalogheze totul ca nefondat, fie este la mijlocul un interes financiar.

Pe partea psihică, aveți foarte multe nemulțumiri, stări de contradicție, când vorbim de partea sentimentală. În momentul de față lucrurile merg în direcția bună, abia în noiembrie tot ceea ce puneți acum la îndoială poate să se manifeste mai acut în viața voastră.

Pe partea de sănătate, este o săptămână bună, de evitat totuși, între 16-17 octombrie, de a face excese, în special pe tot ceea ce înseamnă dependențe, mai ales dacă vorbim de alimentație sau de consumul unor lichide ce pot dăuna psihicului uman.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 19 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!