Horoscop săptămânal 14-20 Octombrie 2019 pentru zodia Balanță

Horoscop săptămânal: nativii din zodia Balanță, în intervalul 14-20 octombrie au parte de multe conștientizări.

Acea cruce cosmică creată în jurul zilei de 14 Octombrie, dublată de acea trină pe semne de apă, amplifică dorința nativilor Balanță de a face bani, de a găsi noi colaborări, de a ieși din acele blocaje ce sunt create în jurul vostru de aproximativ 2-3 ani.

Majoritatea nativilor Balanță se simt mințiți, folosiți, dominați, și nu au cum să iasă din acele situații. Fie au fost împrumutați cu bani, fie au o datorie morală față de cineva, fie la mijloc sunt copiii, bunuri de familie.

Cert este că sunt foarte nemulțumiți. Este o săptămână cu multe conștientizări, dar acestea nu vin doar pe partea de suflet, să le ținem acolo și să ne facem singuri rău, mai ales pe partea de sănătate.

Aceste conștientizări sunt aduse de către tranzitul planetelor, tocmai pentru a vă face să realizați un anumit plan, să vă stabiliți anumite priorități în viața voastră și să începeți acea schimbare.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL, între 14–15 octombrie, pentru nativii Balanță este de a cere mai mult de la ei, de a căuta noi oportunități de a face bani și veți vedea că vor apărea și acele persoane care să creadă în ideile voastre.

Dacă aveți un talent, atunci este foarte bine pentru a-l pune în valoare, pentru a miza pe el, de a crede în forța voastră, în abilitățile voastre, doar așa veți putea ieși la suprafață.

Pe partea sentimentală, există probabilitatea în weekend să fie vorba de anumite conflicte între voi și partener. Totul poate pleca fie de la bani, fie de la anumite nemulțumiri ce s-au acumulat în ultima perioadă.

Poate ați cerut anumite condiții, situații mai mult de transparență și nu s-a luat în seamă, iar acum vă simțiți în postura de a lua măsuri.

De asemenea, în raport cu familia, nativii Balanță vor avea nevoie de mai multe discuții în această săptămână, fie că e vorba de dezbaterea unei moșteniri, fie că e vorba de un anumit suport financiar pentru a vă înscrie la un curs, examen, pentru a pleca între o călătorie.

Vin foarte multe schimbări, dar important și fundamental este să vă dați seama ce vă doriți de la viață, cum este familia ideală în viziunea voastră, ce este libertatea pentru voi, ce este fericirea pentru voi, de ce vă mulțumiți cu puțin.
Numai în urma acestor întrebări veți putea să vă reinventați în toate aceste domenii.

În weekend, atunci când Luna tranzitează segmentul profesional, există posibilitatea de a fi convocați la locul de muncă, fie de a sta peste program, fie de a lua în calcul ideea de a schimba jobul.

Important este că apar schimbări, dar acestea se pot manifesta în mod clar în funcție de felul în care voi considerați că sunteți valoroși în societate.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Balanță

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!