Horoscop săptămânal 14-20 Octombrie 2019 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru toate zodiile: singurul eveniment marcant al acestei perioade va avea loc pe data de 14, la ora 00:07.

Atunci Soarele se va afla în opoziție cu Luna, la grad perfect. În astrologie, acest aspect poartă numele de fază de Lună plină.

Va fi o Lună plină mai complexă, întrucât își va pune amprenta pe toată perioada acestor șapte zile și va implica, în special, o căutare la nivel intuitiv între adevăr și minciună, trecut și viitor, rațiune și intuiție.

În continuare pe cer avem un aspect interesant de opoziție între nodul Nord, Karma pozitivă și Saturn, deci vorbim de acele experiențe karmice pe care le-am dobândit în alte vieți sau trebuie să renunțăm la ceva ce ne blochează viața.

Loading...

Peste al doilea aspect se mai suprapune și un trigon regal, ce se constituie între nodul Nord, Mercur și Neptun, la care se mai alătură și Lilith, din Pești, alături de Venus, pe finele săptămânii. Nota generală a acestui interval este dominată de partea emoțională, iubire, dorința de a găsi echilibru în viața noastră.

Marea majoritate a persoanelor vor conștientiza faptul că toate acele nemulțumiri ce s-au acumulat din octombrie-noiembrie anul trecut, la un mod mult mai acut, acum încep să pună presiune pe partea psihică, tocmai pentru a se lua decizii majore.

De aceea, Luna plină din semnul Berbec, semn ce este guvernat de Marte, planeta războiului, vine să treacă la fapte, să ne împingă de la spate în unele cazuri, pentru a spune anumite lucruri și a acționa după cum simțim că este mai bine pentru noi.

Toate aceste influxuri astrale se pot manifesta pe partea profesională, de familie și investiții, dar toate au la comun acea idee primordială ce vorbește de echilibru între mine ca persoană și partener. Dacă se merită să facă anumiți pași într-o anumită situație, dacă nu cumva în viitorul foarte apropiat relația va cădea și va rămâne cu datorii sau cu situații începute, fără suport.

Mulți vor încerca să constrângă, să rămână în aceleași situații și vor merge mai departe cu proiectele care vor fi supuse testului din luna iulie și până la sfârșitul lui noiembrie 2020. Totuși, vor fi și nativi care își vor asculta instinctul și vor trece la fapte, ceea ce este un element extraordinar de bun, întrucât până în luna martie-începutul lui aprilie, ar trebui să cunoașteți deja rezultate favorabile.

De asemenea, la mijloc vorbim și de suprapunerea lui Lilith peste Neptun, Neptun vorbește de credințele noastre interioare, de reconfigurarea percepției despre viață. Lilith vine să supradimensioneze acele probleme, să aducă stres, nemulțumire, dispute cu cei din jurul nostru, pentru că nimeni nu ne va înțelege și pe fondul acelui trigon alături de Mercur și Venus, vedem ca acum să se spună niște lucruri ce nu credeam că pot fi auzite de la cei din jur.

Este o săptămână extraordinar de bună pentru acțiune, iar dacă aveți o presiune pe suflet de mult timp, de fapt, acolo lovesc în momentul de față aceste tranzite. Vom fi puși la încercare, la sfârșitul lui octombrie-toată luna noiembrie, de retrogradarea lui Mercur.

Astfel, toate acțiunile pe care noi acum le vom întreprinde, fie de a rupe anumite contracte/relații, fie de a forța anumite relații să rămână lângă noi prin achiziționarea de ceva la comun, fie prin a concepe un copil, fie prin șantaj emoțional.

În luna noiembrie, când Mercur va retrograda, vom constata că nu se poate, cei de lângă noi vor să se retragă, să se refugieze sau vom avea surpriza ca în urma acțiunilor întreprinse acum, în acea perioadă să facem unii pași, să constatăm că situația s-a schimbat/ameliorat.

Vom avea parte de un urcuș și coborîș foarte marcant în următoarea perioadă. De noi depinde dacă ne ascultăm intuiția și ducem mai departe ceea ce simțim. Aceasta este, de fapt, tendința acestei perioade.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL este de a ne apropia mai mult de tot ceea ce înseamnă rugăciune, meditație, o alimentație mai echilibrată, deoarece în astfel de condiții, când ne aflăm în echilibru interior, ducem mult mai ușor presiunea exterioară.

Dacă mergem pe un mediu acid, cu o vibrație joasă, atunci este clar că vom avea tendința să ripostăm, să ieșim la suprafață într-un mod mult mai agresiv și să amplificăm aceste stări de care vorbim în momentul de față.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Continut Sponsorizat
loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Loading...

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.