Horoscop saptamanal 13-19 Iulie 2020 pentru zodia Leu

Horoscop saptamanal: nativii zodiei Leu sunt foarte activi, dar in saptamana 13-19 iulie se izoleaza de toti si toate

Nativii încearcă să pună ordine în lucrări, acte, fișierele computerului, vase, scule, mai abitir decât altă dată. Nativii au plecat la un drum cu un grup de prieteni. Este o excursie tematică, un pelerinaj la locuri sfinte, o vizită în locuri istorice sau în tot felul de rezervații naturale. De fapt, în orice călătorie merg nativii, au simțul de observației alert și vin cu niște concluzii care îi ajută să progreseze într-un domeniu sau altul.

Dar ce este mai important în această călătorie, cel puțin pentru o parte a nativilor, faptul că este posibil ca cineva să le atragă atenție în mod deosebit. Fluturi în stomac, dar și discuții elevate, poate este elementul care îi apropie cel mai mult. Banii pot proveni de la partenerul de viață, de la partenerii de afaceri, rente sau moșteniri, dar apar cu totul și cu totul surprinzător. Nativii Leu au probleme de sănătate care au drept cauză o suprasolicitare fizică și nervoasă. Pentru a nu știu câta oară, astrologul ZODIACOOL recomandă ponderație!

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 11 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.