Horoscop saptamanal 13-19 Iulie 2020 pentru zodia Fecioara

Horoscop saptamanal: nativii Fecioara, in intervalul 13-19 iulie, au de revazut anumite faze ale realizarii unei opere de creatie sau vizibilitatea acesteia

Nativii au realizat ceva și acum se văd în fața situației mai puțin plăcute de a trebui să rectifice niște aspect,e deoarece audutoriu, spectatorii, beneficiarii sunt nemulțumiți. Și orice creație trebuie să aibă oameni cărora i se adresează. Fără destinație, creația rămâne un obiect anonim. Ei bine, în perioada 13-19 iulie, astrologul ZODIACOOL observă că această axă creație-beneficiar este echilibrată. Pasiunea cu care nativii au lucrat le aduce satisfacție lucrului observat, dorit, util, admirat.

Relațiile dintre planetele horoscopului nativilor Fecioară nu sunt tocmai comode însă. Acest interes intens de a-și prezenta creațiile face din nativi oameni agitați peste măsură. Nativii au tendința de a menține asupra lor un fel de aură de mister. Au un as în mânecă pe care îl vor scoate atunci când vor socoti că este oportul pentru a se asigura că tot efortul le asigură o poziție socială bună. Financiar, nu este exclus ca nativii să vizeze un împrumut. Din punct de vedere al sănătății, nu sunt probleme deosebite.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 04 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.