Horoscop saptamanal 13-19 Iulie 2020 pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal pentru toate zodiile: in perioada 13-19 iulie, ii avem pe cei doi ”mari” din horoscop in Capricorn: Jupiter, Marele Benefic, si Saturn, Marele Malefic

Foarte nedreaptă denumirea data de clasicii astrologiei acestor planete, preferata astrologului ZODIACOOL! Avem un Pluton în Capricorn. Profunzimea, abisurile, descoperirile, toate îi aparțin acestei planete care, după unii, nu mai este planetă! Dar efectele lui sunt evidente, deci, considerăm că este planetă! Toate aceste trei planete sunt retrograde. Trecutul se repeată! Jupiter spune că trebuie să evoluăm, prin orice experiență pe care o trăim, prin orice lucru care ni se întâmplă, cât de mărunt pare, trebuie să tragem propriile concluzii.

Situațiile dramatice ajută la evoluție, ni se atrage atenția chiar în aceste zile. Saturn spune să respectăm regulile. În cazul în care nu o facem, chiar Saturn ne amendează. Și Pluton care cere profunzime, care poate să ne ajute să aducă la suprafață abilități de care nici nu bănuiam că există în noi. Cam aceasta este principala perspectivă a săptămânii. Auzim pe toate canalele: respectați regulile! Oare întâmplător? Este un moment al regulilor.

Nu al negocierilor, nu al glumițelor pe seama regulilor. Pentru scepticii momentului aș parafraza: dacă virusul nu există și totuși respecți regulile, pierzi foarte puțin, dar dacă există și nu respecți regulile, poți să pierzi tot. Fiecare să judece singur și să aleagă. Dar să aibă tot timpul în vedere că alegerea lui poate afecta grav alte persoane.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.