Horoscop saptamanal 13-19 Ianuarie 2020 pentru zodia Taur

Horoscop saptamanal: nativii Taur, in perioada 13-19 ianuarie, constientizeaza faptul ca au avut de infruntat noua transformare

Această dată, 13 ianuarie, este foarte aproape de data de 12 ianuarie, când a avut loc momentul culminant al marii transformări, conjuncția Saturn-Pluton. Ne aflăm încă aproape de apogeu și aspectele sunt încă foarte puternice. Domeniul intelectual/spiritual al nativilor Taur a suferit o mare cotitură, a avut de înlocuit un lucru cu unul nou, a avut de înlocuit ceva pe care a trebuit să-l înlăture cu totul și cu totul cu ceva tânăr, viguros, în plină creștere.

Dar nu se poate abține să nu arunce un ochi către viitor și Mercur este acolo, face un pas, pe data de 17 ianuarie, în zodia Vărsător, și de acolo aduce informații noi, de ultimă oră. Dar pe pragmaticul Taur îl interesează la ce îi pot folosi toate aceste cunoștințe noi, evoluții pe care le are în plan intelectual, la ce pot să-i folosească.

Poate să-i valorifice această ființă? Mai ales persoana care i-a protejat, care i-a sfătuit, care le-a fost mentor, mai este acolo? Uranus este de partea lor, dar Uranus îi invită, cu acest aspect stresat pe care îl face cu Mercur, să nu transforme noutatea și curajul de a înfrunta noul în rebeliune, pentru că nu este constructiv deloc.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 30 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.