#reclama0#

Horoscop saptamanal 13-19 Ianuarie 2020 pentru zodia Capricorn

#reclama10#

Horoscop saptamanal: in perioada 13-19 ianuarie, nativilor Capricorn li se arata faptul ca testul initiatic a constat in apropierea de propria lor fiinta

#reclama1#

Pentru nativii Capricorn, testul pe care l-au avut de dat o dată cu această conjuncție Saturn-Pluton, testul inițiatic, și vă amintesc că test inițiatic înseamnă o coborâre în abisuri până la a atinge moartea, răceala morții, și a veni înapoi sub o cu totul altă formă.

Propria lor ființă pe care întotdeauna o neglijează în favoarea responsabilităților pe care și le asumă sau în favoarea responsabilităților pe care alții i le pun în spate pentru că sunt capabili, serioși, asumați și atunci lăsați-i pe ei să facă. De obicei, nativii se neglijează în favoarea celorlalți. Dar prima lor grijă este demnitatea pe care trebuie să și-o păstreze, la care trebuie să ajungă.

#reclama7#

De data aceasta este o preocupare de ei înșiși, ajung să se cunoască cu această ocazie. Ei bine, aceste energii uriașe care se abat asupra lor, nativii Capricorn trebuie să doneze/echilibreze foarte bine aceste energii pentru că aceste energii pot să le afecteze sănătatea.

Corpul, ființa lor este foarte solicitată și aruncând o privire către viitor, acești nativi se întreabă și devin ceva mai puțin interesați de poziție și responsabilități, și mai mult interesați de propriul câștig. Poate că este un lucru bun pentru mulți dintre ei.

#reclama3#

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 24 februarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

#reclama12#
Dragoste si Compatibilitate
#reclama2#
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
#reclama2#
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.