#reclama0#

Horoscop saptamanal 13-19 Ianuarie 2020 pentru zodia Balanta

#reclama10#

Horoscop saptamanal: in perioada 13-19 ianuarie, nativii Balanta sunt in situatia de a se ocupa de zona de confort, camin sau de a sta mai mult cu parintii, bunicii

#reclama1#

Pe nativii Balanță, în general, îi caracterizează relaționarea și armonia, ieșirile mondene la spectacole, concerte, le place să danseze, să asculte muzică, și în primul rând, să relaționeze. Acestora le place ca toate acestea să le facă înconjurați de oameni și, bineînțeles, cu partenerul. Nativii vor mai puține ieșiri și mai mult o analiză, relaționare cu cei care le-au oferit niște valori, rădăcini, cu morala ancestrală.

Așadar, aceștia doresc mai multă vreme petrecută pe acasă și cu familia parentală. Este și în acest lucru, bineînțeles, un farmec aparte. Cei din zodia Balanță aruncă o privire către viitor și, în jurul datei de 17 ianuarie, se întreabă unde este iubitul/iubita, unde este persoana dragă atunci când are nevoie de încântare.

#reclama7#

Aceasta este prinsă în treburi casnice. Are o strategie pentru viitorul lui. Aceștia se cam tem de viitor, de provocările pe care le aruncă Uranus tocmai în relația de iubire, pasională sau în tot ceea ce fac cu pasiune, în general.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 februarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

#reclama12#
Dragoste si Compatibilitate
#reclama2#
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
#reclama2#
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.