Horoscop saptamanal 13-19 Ianuarie 2020 pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal si previziuni astrologice pentru toate zodiile: continua tumultul interior, schimbarile masive in tot ce inseamna conducere, management, chestionare

Totul este într-o transformare care va da un aspect de nerecunoscut atunci când aceste aspecte ale planetelor, așa cum sunt ele acum, se vor estompa, respectiv conjuncție Saturn-Pluton, care durează de ceva vreme și care se va estompa la un moment dat va lăsa lucrurile foarte foarte schimbate și la nivel mondial, și la nivel personal.

Strategiile, modul în care ne gestionăm viață, modul în care să în gestionarea statele, modul în care este condusă lumea se vor schimba radical în următoarea perioadă. Am trecut de un maxim, cel puțin teoretic. Acum este o perioadă în care trebuie să ne organizăm și avem nevoie de informație și încă de informație de ultimă oră pentru că am lăsat ceva nou să răsară și acel nou revigorarea profundă dorește informație nouă.

Mercur ne face acest serviciu și aruncă o privire către viitor, din data de 17 ianuarie, când intră în Vărsător. Cine era mai nimerit decât Vărsătorul să ne furnizeze informații pe care sprinterul Mercur să ni le aducă îndată. Vedeți cât de frumos lucrează Universul?!

Cu toată frumusețea momentului, Uranus, planeta noului, curajului de a manifesta cele mai nevăzute și neauzite lucruri, aruncă un aspect stresant către Mercur, iar Mercur se uită către viitor. Fie pe ceea ce vede Mercur acolo nu îi convine, fie că viitorul este foarte provocator, aduce tocmai acele lucruri noi care vin foarte grăbite, ca orice lucru nou, tânăr, care se grăbește să crească, ne grăbește și împinge puțin din urmă și ne scoate din ritmul nostru normal.

Este un viitor care ne este de folos fiecăruia dintre noi. Fiecare am avut de trecut un test exact acolo unde ne-a fost mai dificil. Nativii din zodia Berbec trebuie să se responsabilizeze, să se oblige, Taurul să se miște, Gemenii să scormonească în profunzime, Racul să se asocieze, să se judece cu asociații, eventual. Leul trebuie să servească, iar Fecioara să fie creativă.

De asemenea, nativii Balanță trebuie să mai stea pe acasă, Scorpionul să comunice deschis, Săgetătorul să se concentreze asupra chestiunilor bănești, Capricornul să își vadă de el, Vărsătorul să stea retras și Peștii să se gândească la prieteni. Vă dați seama că perioada a fost dificilă pentru fiecare zodie. Toate acestea și ceva mai mult se vor derula în continuare, în lunile care urmează.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.