Horoscop săptămânal 12-18 August 2019 pentru zodia Vărsător

Horoscop săptămânal: nativii Vărsător vor fi vedetele săptămânii, așa că vor face absolut tot ceea ce își doresc, căci Universul îi ajută. Faza de Luna plină din 15 august

îi potențează atât pe segmentul sentimental, cât și pe partea financiară, profesională, chiar și pe partea de investiții.

În plus, Nodul Nord face aspecte extraordinar de bune cu Neptun, planetă ce se află în casa banilor, așa că satisfacțiile pe care începeți să le aveți din punct de vedere profesional încep să fie din ce în ce mai mari: vi se poate aproba un proiect, o investiție, sunteți bine văzuți de persoane din anturaj, intrați în tot felul de contexte care vă pot susține financiar la un moment dat.

Loading...

Retrogradarea guvernatorului vostru, Uranus, din 12 august și până pe 31 decembrie 2019, pentru voi vorbește de discuții în special cu rudele, de rezolvarea unor probleme ce se perpetuă de bani de zile, de înțelegerea unor manifestări ale comportamentului vostru, de ce sunteți din ce în ce mai nemulțumiți de relația de cuplu.

Veți afla de fapt care este cauza nemulțumirii și, cel mai probabil, că voi v-ați îndreptat în ultimii ani pe a trăi momentul, nu neapărat pe stabilitate și acum, când doriți stabilitate, vă dați seama că pe partea de acțiune nu manifestați aceste trăiri, de aceea trebuie să vă conformați la aceste noi valuri de energie.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL între 15 și 18 august este de a reuși să spuneți celui drag tot ceea ce vă nemulțumește, de a veni cu propuneri, poate chiar de a pleca într-o călătorie, de a face o investiție alături de acesta, de a discuta ceea ce a fost omis începând cu iunie 2019.

În plus, Marte, guvernatorul acțiunii, intră în casa banilor și nativii Vărsător vor fi dornici să își încerce norocul. Tocmai de aceea astrologul ZODIACOOL nu vă recomandă în niciun caz speculațiile. Aici vorbim de jocuri de noroc, de tot felul de strategii de moment care ar putea să vă îmbogățească peste noapte, în niciun caz nu vă sunt adresate.

Pe partea de sănătate, acest Marte în casa a VIII-a, a morții și a nașterii, reactivează probleme pe partea de digestie sau pe tot ceea ce implică ficat, pancreas. Tranzitul poate fi îngreunat din cauza unui exces generat de alimentația ce nu este conformă cu activitatea pe care o prestați.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Wu Xing este teoria celor 5 elemente Feng Shui. Numite și 5 faze de dezvoltare ale energiei, cele
Previziuni pentru anul 2019 pentru nativii din zodia Cocoș la capitolul dragoste și relații: Pe
Feng shui-ul tradițional este un sistem complex de reguli legate de spațiu și de timp bazat pe

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.