#reclama0#

Horoscop săptămânal 12-18 August 2019 pentru zodia Vărsător

#reclama10#

Horoscop săptămânal: nativii Vărsător vor fi vedetele săptămânii, așa că vor face absolut tot ceea ce își doresc, căci Universul îi ajută. Faza de Luna plină din 15 august

#reclama1#

îi potențează atât pe segmentul sentimental, cât și pe partea financiară, profesională, chiar și pe partea de investiții.

În plus, Nodul Nord face aspecte extraordinar de bune cu Neptun, planetă ce se află în casa banilor, așa că satisfacțiile pe care începeți să le aveți din punct de vedere profesional încep să fie din ce în ce mai mari: vi se poate aproba un proiect, o investiție, sunteți bine văzuți de persoane din anturaj, intrați în tot felul de contexte care vă pot susține financiar la un moment dat.

#reclama7#

Retrogradarea guvernatorului vostru, Uranus, din 12 august și până pe 31 decembrie 2019, pentru voi vorbește de discuții în special cu rudele, de rezolvarea unor probleme ce se perpetuă de bani de zile, de înțelegerea unor manifestări ale comportamentului vostru, de ce sunteți din ce în ce mai nemulțumiți de relația de cuplu.

Veți afla de fapt care este cauza nemulțumirii și, cel mai probabil, că voi v-ați îndreptat în ultimii ani pe a trăi momentul, nu neapărat pe stabilitate și acum, când doriți stabilitate, vă dați seama că pe partea de acțiune nu manifestați aceste trăiri, de aceea trebuie să vă conformați la aceste noi valuri de energie.

#reclama3#

Recomandarea astrologului ZODIACOOL între 15 și 18 august este de a reuși să spuneți celui drag tot ceea ce vă nemulțumește, de a veni cu propuneri, poate chiar de a pleca într-o călătorie, de a face o investiție alături de acesta, de a discuta ceea ce a fost omis începând cu iunie 2019.

În plus, Marte, guvernatorul acțiunii, intră în casa banilor și nativii Vărsător vor fi dornici să își încerce norocul. Tocmai de aceea astrologul ZODIACOOL nu vă recomandă în niciun caz speculațiile. Aici vorbim de jocuri de noroc, de tot felul de strategii de moment care ar putea să vă îmbogățească peste noapte, în niciun caz nu vă sunt adresate.

#reclama11#

Pe partea de sănătate, acest Marte în casa a VIII-a, a morții și a nașterii, reactivează probleme pe partea de digestie sau pe tot ceea ce implică ficat, pancreas. Tranzitul poate fi îngreunat din cauza unui exces generat de alimentația ce nu este conformă cu activitatea pe care o prestați.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 februarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

#reclama12#
Dragoste si Compatibilitate
#reclama2#
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
#reclama2#
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.