Horoscop săptămânal 12-18 August 2019 pentru zodia Scorpion

Horoscopul săptămânal: faza de Lună plină îi pune pe nativii Scorpion, în intervalul 12-18 august 2019, în situații limită. Acest surplus astral vizează în mod special

cuplul, responsabilitățile pe care le aveți în familie și dorința de a fugi de acestea. Dacă ați intrat în aceste situații fără să luați în calcul toate responsabilitățile ce vin la pachet cu o relație, cu conceperea unui copil, cu oficializarea unei relații, se pare că în această perioadă, în jurul zilei de 15 august, există posibilitatea să scoateți la suprafață o latură mai întunecată, mai agresivă.

Posibil partenerul sau rudele acestuia să vă provoace și veți fi foarte direcți, nervoși, veți lua tot ceea ce oferiți, în special atenția, încrederea, devotamentul. Veți căuta metode prin care să vă distrați, de aceea și Marte, planeta acțiunii, din data de 18 august va intra pe casa deplasărilor, a distracției, călătoriilor, activând tot ceea ce înseamnă dorința de a fugi dintr-un anumit context, de afaceri, de a vă asculta mai mult sufletul.

Legat de retrogradarea lui Uranus din 12 august și până pe 31 decembrie 2019, astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Scorpion să fie sinceri cu ei, întrucât pe aceste valuri de energie, de schimbare, încă din martie 2019 s-au lăsat influențați, ceea ce este tipic pentru ei, dar lucrurile încep să degenereze, să îi sperie, să le provoace suferință.

Repercursiunile acestor evenimente ce încep să apară chiar după 12 august s-ar putea să le schimbe destinul pentru următorii 18, 20 de ani.

În această săptămână, recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru Scorpioni este de a fi mai prudenți cu banii, au tendința să cheltuie prea mult pe nimic, de a exagera tocmai pentru a atrage atenția, pentru a da impresia că totul le merge bine.

Dacă aveți de rezolvat o problemă ce ține de cămin, o renovare, o achiziție se va face pe 16, 18 august, recomandarea astrologului ZODIACOOL ar fi însă să vă consultați cu partenerul, cu toate că acum se vede că ați dori să fugiți de el, să vă detașați, să căutați liniște, să fiți singuri cu propria persoană.

Pe partea de carieră, recomandăm nativilor Scorpion să acționeze pe baza instinctului. Vedem o perioadă foarte bună, de fapt se vor focusa pe muncă în detrimentul iubirii și bine vor face, pentru că acest capitol sentimental se va relua într-o manieră mult mai activă abia de săptămâna viitoare și atunci veți spune ceea ce aveți pe suflet.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 13 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.