Horoscop săptămânal 12-18 August 2019 pentru zodia Săgetător

Horoscop săptămânal: nativii Săgetător se bucură de revenirea lui Jupiter, guvernatorul lor, la mers direct. Mai mult decât atât, în același interval Uranus, planeta

schimbărilor la 180 de grade, a adevărului, retrogradează în 12 august în segmentul rezervat muncii și sănătății. Va sta în această mișcare până pe 31 decembrie 2019, timp îndelungat în care vă va îndrepta atenția spre muncă, efectiv spre muncă.

Ați încercat să găsiți tot felul de strategii, oportunități de a face rost de bani începând cu 2007 și până în prezent, numai că Uranus vă strică aceste planuri. Dacă vreți să vă meargă în continuare bine, atunci trebuie să vă implicați într-un mod mult mai profesionist în ceea ce faceți.

Dacă ați mizat în ultimii ani, din 2007 și până în momentul prezent pe disciplină, pe rigoare și ați fost consecvenți, ați încercat să faceți lumină în jurul vostru prin ceea ce profesați, atunci după 12 august veți fi remarcați, vi se recunosc meritele.

Posibil chiar voi să căutați un alt loc de muncă, o ofertă poate din străinătate, posibil chiar să vă îndreptați gândurile spre un proiect ce implică activitate pe internet sau colaborare cu instituții din străinătate.

Uranus în această poziție vă pune în situația în care să învățați să diminuați stresul, să fiți mai conștienți pe ceea ce faceți, să fiți mai responsabili și să luați decizii bune pe moment, practice și cu focusare.

Pe partea de sănătate, această retrogradare aduce în următoarele luni posibilitatea de a activa problemele destinate dezechilibrelor hormonale și aici vorbim în special de tiroidă, care poate avea de suferit.

În această săptămână, faza de Lună plină din 15 august pentru voi este resimțită pe partea de contracte, examene, ceea ce poate să aducă reușite, satisfacții, urmând ca în weekend să aveți ce petrece alături de cel drag.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru nativii Săgetător, pe partea sentimentală, în această săptămână este de a fi mai deschiși, mai glumeți, de a veni cu propuneri, de a pleca în călătorii, de a petrece mai mult timp alături de parteneri, de copii.

Dacă sunteți singuri, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să ieșiți în public, să faceți o impresie bună, sunt șanse foarte mari de a lega acolo relații care pot duce până în decembrie 2019 la oficializare, posibil chiar la mutarea împreună. Așadar, se pun bazele unor noi începuturi și pe profesional, și pe sentimental, în viață nativilor Săgetător.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 13 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.