Horoscop săptămânal 12-18 August 2019 pentru zodia Rac

Horoscop săptămânal: pentru nativii Rac, intervalul 12-18 august 2019 aduce satisfacții, deoarece li se confirmă faptul că tendințele lor de a se îndrepta spre noi domenii

din punct de vedere profesional chiar sunt la mare căutare. Pot semna contracte, pot ieși în evidență, plus că și tranzitul Lunii prin segmentul rezervat carierei, între 12 și 14 august, îi ajută, le confirmă faptul că tot ceea ce au pus în practică este de folos. Aceste satisfacții vor fi ca un țel, o confirmare că trebuie să lucreze mai mult, să se reinventeze.

Legată de retrogradarea lui Uranus pe 12 august și până pe 31 decembrie 2019, aș zice că Racii vor simți această nemulțumire, în special pe partea de socializare. Nu mai rezonează cu anumiți prieteni, nici chiar cu rudele, poate nici cu partenerul de viață. Vor avea tendința să se detașeze în prima fază de aceștia și să spună ceea ce nu le convine și totodată să fie mai direcți, mai nervoși în discursul pe care îl vor avea.

În plus, din 18 august, Marte, planeta acțiunii, a războiului, intră în casa comunicării, a deplasărilor. Partea bună este că Racii în sfârșit vor avea timp de ei, posibil chiar să plece într-un concediu, să se bucure de clipe frumoase alături de partener, posibil chiar să primească vești foarte bune din partea acestuia că îi merge bine pe partea financiară, că apare o avansare și vor fi pe val.

În această săptămână guvernatoarea voastră, Luna, este în tranzit prin segmentul rezervat carierei și vă avantajează, vă faceți să fiți mai mobilizați, să găsiți noi oportunități de a vinde anumite lucruri, iar în legătură cu rudele, cu persoanele dragi, Racii vor fi mult mai reticenți.

Veți asculta ceea ce au de spus numai că nu veți mai fi așa de săritori cum ați făcut până în această perioadă și veți învăța să vă detașați, ceea ce este un element bun.

Pe partea sentimentală, recomandarea astrologului ZODIACOOL este de a da curs acelor sentimente, acelor trăiri pe care le puteți manifesta fie față de o persoană nouă, fie chiar alături de partenerul pe care îl aveți de foarte mult timp, întrucât ați trecut alături de dânsul de aceste perioade extrem de dificile, între aprilie-iulie 2019, și ați observat că este și la bine, și la rău alături de voi.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 13 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.