Horoscop săptămânal 12-18 August 2019 pentru zodia Gemeni

Horoscop săptămânal: pentru nativii Gemeni, intervalul 12-18 august 2019 aduce două schimbări importante. Unul dintre aceste evenimente importante are loc pe data de

12 august, când Jupiter revine la mers direct, iar Uranus, planeta schimbărilor radicale, intră în retrogradare până pe 31 decembrie 2019, în segmentul rezervat bolilor, problemelor de natură psihică, dușmanilor și sufletului.

Gemenii ce au tolerat foarte mult, au trecut peste luna iulie și nu au luat decizii radicale, mai ales acolo unde au știut că se profită de pe urma lor, începând cu 12 august nu vor mai putea rezista.

Ceva îi presează, un secret iese la suprafață, o nemulțumire îi afectează pe partea de sănătate, pot chiar să ajungă la spital în urma unor probleme ce apar pe neașteptate. Acestea pot viza în special sistemul circulator sau dezechilibre hormonale și vor avea poate chiar nevoie de intervenții chirurgicale.

Al doilea eveniment al săptămânii are loc pe 18 august, când Marte, planeta acțiunii, a războiului, intră în semnul Fecioară, acolo unde pentru voi acest element activează dorința de a achiziționa un bun, de a face o investiție pe termen lung, de a rezolva o problemă ce ține de familie, de casă, de vânzări, de dezbaterea unei moșteniri.

În acest sector astral Marte va rămâne în următoarele cinci, șase săptămâni, deci se va mai focusa pe aceste decizii. Numai că în această combinație cu Uranus în retrogradare îi va face pe nativii Gemeni să se răzgândească cu privire la anumite decizii pe care le-au luat referitor la ajutorarea unor rude.

Gemenii vor fi de nerecunoscut, se vor schimba la 180 de grade. Nu vor mai dori să audă de anumite nemulțumiri ce vin din partea celor dragi, vor conștientiza că la greu sunt singuri în condițiile în care ei de fiecare dată au fost foarte săritori, și-au făcut datoria exemplar în anumite conjuncturi, atât moral cât și financiar.

Un alt element important al acestei săptămâni pentru nativi Gemeni este între 14 și18 august, prin tranzitul Lunii prin casa carierei. Ei vor primi un feedback bun de la șefi că un proiect merge foarte bine, că se poate extinde, că pot să treacă la un alt nivel. Vor fi pe val, simt că sunt încurajați, simt, de asemenea, că la mijloc este și o capcană, dar până vor reuși să facă ordine în tot ceea ce reprezintă familie, cămin, vor rămâne pe aceleași premise.

Astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Gemeni care au activități pe cont propriu și se confruntă cu nemulțumiri, cu lipsa de colaboratori, cu nemulțumiri din partea angajaților, să fie foarte diplomați, întrucât au tendința să devină prea agitați, prea nervoși și poate chiar violenți.

Pe partea sentimentală, recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru săptămâna analizată este să ascultați mai mult și să spuneți mai puțin, la așa stres ce vine asupra voastră din partea profesională s-ar putea să-l supărați sau să-l dezamăgiți pe cel drag.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 13 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.