Horoscop săptămânal 12-18 August 2019 pentru zodia Fecioară

Horoscop săptămânal: pentru nativi Fecioară, intervalul 12-18 august este marcant, aduce surprize în special pe partea de confirmări. Tot ceea ce ați intuit din punct

de vedere profesional sau proiectele la care ați lucrat pe această direcție începând să prindă contur.

Faza de Lună plină din 15 august vorbește de avansare, de trecerea la un alt nivel, de recunoașterea meritelor, de semnarea unui contract, posibil chiar ieșirea în evidență dacă activați pe un domeniu ce ține de creativitate. Veți susține un discurs, veți deveni publici, vi se recunosc meritele.

Retrogradarea lui Uranus din 12 august în segmentul rezervat studiilor reactivează în nativii Fecioară dorința de a studia, de a se înscrie la anumite cursuri, posibil chiar de dezvoltare personală sau de perfecționare.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL este de a da curs acestor sentimente, acestor dorințe, deoarece sunt de folos și până la finele lui 2019 pot să vă maturizeze, să vă perfecționeze, să vă ducă pe culmile succesului.

Marte, planeta războiului, din 18 august intră în semnul vostru și vă susține toate proiectele inițiate la comun alături de partener. Nativii Fecioară ar fi indicat în această perioadă să asculte mai mult și să acționeze în cunoștință de cauză, dar să reflecteze asupra acelor decizii.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pe partea de sănătate este de a vă mai relaxa, de a căuta de suflet, poate chiar de a pleca într-un concediu în weekend, de a fi implicați în viața voastră personală.

Încercați pe cât posibil să faceți o diferență între timpul petrecut la muncă și cel de acasă, deoarece aveți tendința să aduceți în sânul familiei problemele ce apar peste zi și să vă destabilizeze.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 13 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.