Horoscop săptămânal 12-18 August 2019 pentru zodia Capricorn

Horoscop săptămânal: nativii Capricorn au parte de satisfacții, surprize, reușite financiare în această săptămână. Faza de Lună plină din 15 august vizează segmentul

rezervat banilor și aduce cu sine chiar posibilitatea de a vă intra în cont anumite sume mai mari, acestea pot veni fie prin obținerea unui surplus dintr-un comision, fie poate în urma unui partaj și vă revine partea, fie poate chiar de pe urma unei moșteniri. Cert este că lucrați la a obține acest succes financiar încă din august 2018 și abia acum se cunosc roadele.

Dacă sunteți în situația în care aveți responsabilități față de copii, aceștia pot pleca în străinătate; dacă vreți să începeți o colaborare alături de partener pe partea profesională, între 12 și 16 august există posibilitatea de a vă implica financiar alături de acesta, pentru a-l susține. Ideal ar fi să concepeți unele hârtii, să semnați acte, să nu mergeți pe ideea unei înțelegeri, întrucât începând cu 2022/2023 lucrurile pot degenera și se pot strica aceste legături de colaborare.

Nativii Capricorn în această perioadă se dedică în mod special iubirii, de aceea astrologul ZODIACOOL le indică faptul că pot pleca cu cel drag într-o vacanță, pot să fie surprinși de către acesta printr-un gest plăcut. Mai mult decât atât, Uranus, planeta schimbărilor la 180 de grade, retrogradează din 12 august și până pe 31 decembrie 2019, pe segmentul relațiilor.

Dacă tot ați rupt o relație în ultima perioadă sau ați dat restart relației, Uranus acum începe să vă împingă de la spate să impuneți anumite restricții. Tocmai de aceea veți fi foarte tranșanți, foarte direcți, nu veți mai tolera orice.

Dacă simțiți că vi se ascunde un lucru, un secret legat de fidelitatea celui drag, între 12 și 18 august sunt șanse de peste 90% să se afle. Mai mult decât atât, Marte, planeta acțiunii, războiului, din 18 august intră în semnul Fecioară și activează pentru voi partea de suflet, de călătorie, de deschidere spre studii, așa că nativii Capricorn vor dori să se reinventeze, să fie mai puternici, să treacă poate peste o dezamăgire.

Poate ați dat două, trei șanse la rând unei persoane și aceasta tot abuzează de voi, iar după 18 august chiar veți fi în măsură să puneți stop acelor situații ce se repetă în buclă.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 13 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.