Horoscop săptămânal 12-18 August 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal: pentru nativii Berbec, intervalul 12-18 august 2019 aduce în discuție niște nelămuriri generate de sfera financiară, ce nu au fost respectate de

către autorități. Aici ne referim în special la șefi sau persoane cu un anumit statut în viața nativilor Berbec și, cel mai probabil, după 12 august această stare de nemulțumire, de frustrare îi va motiva pe nativii Berbec să se ducă mai mult pe cont propriu sau chiar să deschidă o acțiune în instanță, pentru a-și cere drepturile.

Mai există varianta în care acești nativi să ia în calcul oportunitatea de a pleca din țară, de a da curs unei propuneri ce a venit în ultima perioadă din străinătate sau poate chiar din alt oraș cu o ofertă mult mai bună pe partea financiară.

Uranus, în retrogradare pe casa banilor, până pe 31 decembrie 2019 va pune foarte multe presiuni pe acest segment astral. În plus, nativii Berbec vor realiza că au fost prea cheltuitori, prea indiferenți cu anumite semne trimise de Univers în ultima perioadă.

Un alt element important al acestei săptămâni este intrarea lui Marte, guvernatorul vostru, pe 18 august în semnul Fecioară, într-un semn ce reprezintă munca și focusarea pe un proiect. Vor fi două variante: Berbecii care au muncit foarte mult sau s-au implicat în tot felul de proiecte extra, legate de locul de muncă, vor avea parte de satisfacții, de beneficii, de reușite, chiar de prelungirea unor contracte.

În schimb, vor fi unii, majoritatea, care vor avea parte de nemulțumiri, vor fi nevoiți să stea mai mult peste program, se întâmplă ceva la muncă și vor fi destabilizați. Își dau seama că aceste situații care apar în această săptămână nu sunt pe moment, repercusiunile se vor vedea și în următoarele luni, de aceea trebuie să se sfătuiască cu partenerul pentru a lua anumite decizii.

Partea bună este că între 14 și 18 august tranzitul Lunii prin casa psihicului le va arăta care sunt tendințele, de aceea recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru nativii Berbec, în această săptămână, este să își asculte intuiția și să fie foarte prudenți la ceea ce vor stârni, cum vor reacționa. Au tendința să devină violenți dacă nu li se respectă anumite decizii sau anumite lucruri pe care le cer.

Pe partea de sănătate, dacă ați neglijat acest segment astral, există posibilitatea de a ajunge de urgență la spital, mai ales pe weekend, cu anumite probleme generate fie de o neatenție, un accident, fie chiar de agravarea unei situații ce a mai fost întâmpinată și în trecut, dar voi ați tratat-o cu indiferență și acum revine în viața voastră.

Pe partea sentimentală, recomandarea astrologul ZODIACOOL pentru nativii Berbec în această săptămână este să fie mai toleranți, mai implicați în viața de familie, să fie mai romantici, întrucât cel drag chiar are nevoie de susținerea voastră, posibil chiar și acesta să se confrunte cu unele probleme de sănătate sau nemulțumiri la locul de muncă și voi să fiți cei care să îi mobilizeze, să le ofere încurajare.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 04 aprilie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.