Horoscop săptămânal 12-18 August 2019 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru toate zodiile: două evenimente importante vor avea loc în intervalul 12-18 august 2019. Primul dintre ele va avea loc pe

data de 12 august și reprezintă intrarea în mișcare de retrogradare a lui Uranus, planeta schimbărilor neașteptate, a adevărului, a disciplinei, a rigorii, în semnul Taur.

Această retrogradare va avea loc până pe 31 decembrie 2019, așa că vom avea o perioadă îndelungată în care vom reuși să punem în practică tot ceea ce ne-am dorit începând cu aprilie 2018, de când a intrat Uranus în acest semn al focusării, mobilizării, stabilității.

Dacă din martie și până în aprilie Uranus s-a ocupat doar de a implementa în mintea noastră dorința de stabilitate, de echilibru, acum, în această mișcare de retrogradare, va căuta pârghiile necesare, ne va mobiliza să ne rupem de tot ceea ce înseamnă trecut, de dorința de a trăi momentul, de a fi mai dezordonați și de a ne îndrepta spre partea de rigoare.

Loading...

Un alt element care se creează tot pe un semn de pământ este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în Fecioară, pe 18 august. Marte este acțiune, este mobilizare, este focusare, este instinct, iar în Fecioară, unde vedem disciplină, critică și dorința de a fi mai buni, Marte chiar va face minuni.

În plus, marea majoritate a planetelor sunt în această perioadă în semne de pământ, ceea ce ne indică faptul că ne vom îndrepta atenția în următoarele săptămâni mai mult spre partea practică a vieții. Va trebui să devenim mai disciplinați, mai ordonați, de aceea semnele de aer, Gemeni, Balanță și Vărsător, vor fi cele mai afectate de aceste tranzite, întrucât ele nu prea sunt pe aceeași lungime de undă cu tot ceea ce implică semnul pământ.

Așa că vor fi semne avantajate și semne dezavantajate. Avantajați sunt cei care au fost consecvenți, au muncit pentru proiectele lor în ultimii 9, 12 ani și acum vor trece la un alt nivel.

Cei care au trăit într-un haos, au mers doar pe partea de instinct, s-au gândit doar la ziua de astăzi, începând cu această săptămână și până la finele anului vor trebui să ia în serios o schimbare. Și dacă nu vor pune în practică de bunăvoie această stare, Universul îi va disciplina și îi va împinge de la spate prin probleme de sănătate, prin a-i scoate din anumite conjuncturi tocmai pentru a-i ajuta să-și dea seama că undeva greșesc.

În concluzie, intervalul 12 și 18 august 2019 aduce prin retrogradarea lui Uranus, suprapus peste faza de Lună Plină din 15 august, o echilibrare între emoție și suflet.

Tendința este, la nivel global, de a căuta noi mijloace prin care să ne îmbunătățim viața și aici vorbim în special atât prin partea de tehnologie, cât și prin partea de alimentație, suflet, creativitate. Există posibilitatea de a auzi în această săptămână vești legate de apariția unui nou mediu de socializare, vești legate de mediul de sănătate, tratamente inovative care pot să ne schimbe în viitor viața.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru această săptămână este de a ne focusa mai mult pe iubire, pe intuiție și, de ce nu, de a avea mai mult timp pentru noi, pentru a reflecta, pentru a ne asculta gândurile.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop erotic PESTI. Plăceri în pat femeia si barbatul Pesti
Femeia Pești are un instinct sexual amplificat în momentul în care consumă un vin roșu.
Zodia RAC, SANATATE. Vezi care sunt organele sensibile Rac | ZODIACOOL®
Mesele neregulate îți pot provoca tulburări digestive, de aceea în fiecare zi ar trebui să
Zodiac chinezesc CAINE 2019, horoscop chinezesc SANATATE
Previziuni anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Câine: Cum spuneam la

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.