Aplica

Horoscop saptamanal 12 - 18 Aprilie 2021 pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal 12 – 18 Aprilie: in aceasta perioada nativii invata sa isi imbunatateasca mai ales relatiile de familie

Horoscop săptămâna 12-18 Aprilie

Încă o săptămână frumoasă! Avem aspecte benefice care vizează relaționarea și comunicarea. Cuplurile au de stabilit contacte unul cu celălalt, cu mare atenție pentru că există o predispoziție către reacții impulsive.

Și comunucarea cu copiii trebuie realizată cu mult tact. Odată ce vă controlați impulsurile, astrologul zodiacool.ro vă promite o relație plină de pasiune și copii care sunt dornici să vă asculte (ceea ce e mai rar!).

Berbec

Toate reflectoarele sunt îndreptate către voi. Sunteți numai voință! Prietenii vă sunt alături și aveți toate premisele ca să începeți un program de automotivare. Sau începeți să vă căutați acei prieteni pe care chiar îi doriți aproape, care chiar vă alimentează cu emoții benefice.

Află mai multe despre Horoscop Berbec.

Taur

Din activitatea profesională vin niște bani care vă dau posibilitatea să vă retrageți o perioadă și să vă gândiți cum să mergeți mai departe. Odată cu Luna Nouă din 12 Aprilie, pot să înceapă o serie întreagă de experiențe mai puțin plăcute, dar cu cât interveniți mai puțin, cu atât mai bine.

Află mai multe despre Horoscop Taur.

Gemeni

Un secret v-a făcut să nu mai aveți încredere în cei din jur. Și apelați la un prieten, un înțelept, un om care mereu v-a sfătuit așa cum trebuie. Dar acesta nu este de părere că prietenii au greșit, dimpotrivă, face toate demersurile ca să vă readucă în mijlocul lor.

Află mai multe despre Horoscop Gemeni.

Rac

Vă faceți probleme pentru că trebuie să vă modificați din temelii toate contractele și relațiile profesionale. Poate este o schimbare de job sau chiar de profil al activității. Dar nu vă îngrijorați, pentru voi este mai valabilă ca oricând zicala: ce-i al tău e pus deoparte!

Află mai multe despre Horoscop Rac.

Leu

Evoluați! Aveți contacte cu persoane de la care aveți de învățat și care vă propulsează. Ați aderat de curând la un grup de prieteni și acum constatați că împreună cu ei fie faceți o călătorie importantă, fie activitățile pe care vi le propun sunt dintr-acelea care stimulează intelectul.

Află mai multe despre Horoscop Leu.

Fecioară

Revenim la obligațiile profesionale și vă spun că sunteți în ipostaza de a scormoni ceva ce nu este la vedere. Poate este o muncă de cercetare, o anchetă, depinde de profilul activității. Dar poate fi vorba și de un secret pe care îl descoperiți, dar care nu anunță ceva rău, dimpotrivă!

Află mai multe despre Horoscop Fecioară.

Balanță

Vă bazați exagerat de mult pe partener fără să luați în considerație propriile așteptări de la parteneriat și propria contribuție, mai ales. Sunteți puțin îngrijorați că ceva ce trebuie să fie o prea frumoasă aventură, s-a transformat într-o aventură...foarte serioasă și foarte conjugală!

Află mai multe despre Horoscop Balanță.

Scorpion

Destul de retrași, nativii acestei zodii se ocupă cu tot felul de treburi mărunte pentru că au o nemulțumire care ține de iubire. Pasiunea nu se poate manifesta și asta vă face să vă retrageți în cuib. Dacă analizați mai bine o să vedeți că nu e chiar așa!

Află mai multe despre Horoscop Scorpion.

Săgetător

Din vorbă în vorbă, nativii Săgetător ajung să cunosască foarte bine o persoană cu care până acum a avut relații destul de formale. Și relația se transformă într-o iubire pasională. Ca să nu vă absoarbă această pasiune întreaga ființă, petreceți ceva timp și cu prietenii.

Află mai multe despre Horoscop Săgetător.

Capricorn

Munciți și nu sunteți chiar pasionat de ceea ce aveți de făcut. Cu colegii de muncă relațiile sunt destul de oficiale, dar o sumă importantă de bani vă dă posibilitatea să începeți să faceți ceva important pentru cuibul vostru.

Află mai multe despre Horoscop Capricorn.

Vărsător

Cu toate că sunteți foarte precauți și cântăriți bine tot ce faceți, în această perioadă dragostea vă îndeamnă să acționați impulsiv. Poate că e un lucru bun, căci altfel, cu atâtea socoteli, trecea norocul pe lângă voi! Începeți scurte deplasări, să fie oare dragoste la distanță?

Află mai multe despre Horoscop Vărsător.

Pești

Obsesia pentru bani vine în primul rând din faptul că sunteți mai puțin activi ca de obicei. Dar se pare că banii vin și vin ca un ajutor de acasă. Cei de acasă fie vă ajută, fie vă înlocuiesc efectiv, fie încep o activitate împreună cu voi, acolo unde lucrați pentru bani.

Află mai multe despre Horoscop Pești.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!