Horoscop saptamanal 11-17 Noiembrie 2019 pentru zodia Varsator

Horoscop săptămânal: nativii Vărsător, în săptămâna 11-17 noiembrie, doresc o relație personală cu Universul, cu Dumnezeu.

Harta astrala a nativilor Vărsător din această săptămână 11-17 noiembrie este destul de dificil de interpretat pentru că ține foarte mult de zona imaterială. Pentru această relație aceștia au o perioadă de evoluție, de idealizare a propriei persoane.

Pentru că acest tip de idealist, visare, tendință spre visare au ca rezultantă două componente, o retragere în sine, în relație cu Universul, toată această retragere vine ca o amintire a unei informații ancestrale, a unei chestiuni la care se întoarce.

Uite previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Vărsător 2020

Este ca un șoc pe care îl primesc, dar nu este ceva negativ, pur și simplu e o concluzie pe care o trag în aceste momente ale săptămânii, în mod special pe data de 12 noiembrie.

Aceasta este data Lunii pline care luminează casa evoluției. Evoluția duce la o schimbare de relaționare, o schimbare radicală de relaționare cu Universul și Dumnezeu, un mod de a se închide în sine și de a încerca să își încarce bateriile cu substanță subtilă, superioară celei pe care o poate dobândi în lumea materială.

Toată această stare îi creează foarte puțină nemulțumire cu relația/obligațiile pe care le are acum în plan social, obligațiile de serviciu, responsabilitățile asumate și care țin în loc din această evoluție foarte subtilă și frumoasă. Nativul Vărsător consideră că aceste obligații îl restricționează.

Sfatul astrologului ZODIACOOL este să onoreze aceste obligații fără niciun fel de problemă, să nu încerce chestiuni/obligații în plus și să meargă pe o rutină, un palier orizontal fără suișuri/coborâșuri.

Problemele se rezolvă, iar dacă nativul consideră că trebuie să se retragă puțin, să o facă, pentru că de acolo își adună foarte multă energie pentru a reieși în lume mult mai puternic și asumat.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 09 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.