Horoscop saptamanal 11-17 Noiembrie 2019 pentru zodia Scorpion

Horoscopul săptămânal: nativii Scorpion, în săptămâna 11-17 noiembrie, sunt luminați, energizați și bine aspectați.

Această săptămână este absolut toată dedicată lor pentru că Soarele se află în Scorpion.

Cu toate acestea, ei au niște tensiuni, dar tensiunile nu au o explicație logică, rațională, pur și simplu sunt niște tensiuni care vin din presimțiri, amintiri, niște probleme legate de subconștient care ies acum la suprafață.

Acestea nici nu au o rezultantă foarte concretă, ci una care rămâne tot în eter. Este posibil să fie o tensiune interioară care la un moment dat să provină dintr-un ideal puțin cam prea ideal și de care nativii să își dea seama.

NOU!!!
Horoscop Scorpion 2020!!!

Nativii vor realiza că idealul lor este rupt de realitate, că nu poate fi atins și atunci rămân într-o zonă concretă, de comunicare, reașezare a unor relații, în special cu frații sau verii, o reașezare de relații pe alte principii decât cele care au funcționat până acum.

Este o chestiune care se revoluționează total, genul de relație/comunicare pe care l-au avut până acum, această tulburare interioară mișcă până când ceea ce se decantează este cu totul și cu totul altceva decât a fost până acum.

Însă, este posibil ca ceea ce se reașează, deși este transformat radical, să fie mult mai solid și bazat decât ceea ce a fost, dintr-un ideal și dintr-o personalitate foarte energică și dintr-un ideal absolut irealist, nerealizabil, se reașează fie o relație cu frații, cumnații, verii, fie o reașezare a modului în care acești nativi comunică ceea ce au de spus.

Luna plină din 12 noiembrie le rezolvă nativilor Scorpion probleme financiare care se așează între ei și/sau partenerul de viață/partenerul de afaceri. Așadar, problema financiară se rezolvă pentru ambii, într-un mod pozitiv.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 09 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.