Horoscop saptamanal 11-17 Noimebrie 2019 pentru zodia Sagetator

Horoscop săptămânal: nativii Săgetător, în săptămâna 11-17 noiembrie au probleme legate de bani pe care i-a împrumutat unui alt prieten.

E posibil ca acesta să îi cere bani împrumut unor prieteni, pentru nevoi urgente.

Aici fie un prieten a suferit un accident și are nevoie urgentă de bani, fie că un prieten dorește să facă niște cursuri, să editeze o carte și are nevoie de bani, fie pur și simplu nativul Săgetător a împrumutat bani unor prieteni și acum are nevoie urgentă de ei și îi somează pe aceștia să le returneze sumele respective.

Citește previziunile pentru Săgetător 2020

Problema banilor este rezolvată pur și simplu, printr-o minune, fie primesc o sumă de care au nevoie acum de la locul de muncă, pentru niște responsabilități suplimentare pe care le-a dus la îndeplinire și le-a onorat iar acum este răsplătit, fie o funcție nouă, fie pur și simplu vin niște bani cu care rămăseseră în urmă niște plăți.

În orice caz, sunt niște sume de bani care parcă vin de la Dumnezeu, de la Univers, exact cum spui câteodată ”Doamne cum mi-au venit banii ăștia exact când aveam mai mare nevoie de ei”. Sunt sume muncite de nativ și de care are mare nevoie în acest moment, fie că vrea să le recupereze de la prieteni, fie le returnează prietenilor, le face un împrumut.

Pe de o parte, nativul Săgetător este foarte îndrăgostit și parcă ar dori să se rupă de tot și toate și să își petreacă timp izolat cu persoana iubită. Este o situație foarte simpatică.

Pe de altă parte, această situație cu banii și prietenii o rezolvă absolut separat de această minunată trăire pe care dorește să o aibă cu persoana iubită.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 09 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.