Horoscop saptamanal 11-17 Noiembrie 2019 pentru zodia Rac

Horoscop săptămânal: în săptămâna 11-17 noiembrie, nativii Rac sunt preocupați mai mult de partea romantică a vieții.

Aceștia sunt puțin tensionați pentru că au senzația că în acest domeniu al vieții lor au loc niște schimbări care nu prea le convin, fie că sunt schimbări care nu le convin, fie că sunt provocări lansate de partenerul de viață.

Acestea sunt legate și de statutul social, fie că nativii sunt presați să facă un pas către o căsătorie și sunt puțin derutați de acest lucru, le e teamă, fie că se tem că odată făcut acest pas se vor înmulți obligațiile zilnice și iarăși au o anumită reținere.

Iată previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Rac 2020!

Totuși, în tot acest amalgam de situații se pare că intuiția îi ajută pe nativii Rac, intuiția și o idee care le vine brusc. Din această idee, rezultată ar fi o uniune pentru care ar dori mai mult timp ca să o facă, ar dori mai mult timp, iar această uniune presupune în fondurile comune ale celor doi, o schimbare foarte mare.

Acesta trebuie să își facă niște socoteli, astfel încât în finanțele comune alor celor doi să intervină un lucru nou, cu totul nou, care nu a existat până acum, o posibilitate de câștig care să încolțească acum, odată ce cei doi își semnează contractele.

Este foarte interesantă și ofertantă această situație, nu este o situație simplă, însă rezultanta este una bună. Nativii Rac trebuie să țină cont de rezultanta acestor situații, fie că sunt deja într-un mariaj, cuplu și se pune problema unor bunuri comune, fie că doresc să facă acest pas și problema sunt bunurile comune pe care e bine să le rezolve, dar să nu se grăbească.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 09 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.