Horoscop saptamanal 11-17 Noiembrie 2019 pentru zodia Pesti

Horoscop săptămânal: în săptămâna 11-17 noiembrie, nativii Pești sunt presați de problemele de la serviciu, au responsabilități pe care vor să le ducă la îndeplinire.

Aceștia au multe de învățat, au de realizat lucruri care îi duce în sus pe scara evoluției, la serviciu fac lucruri foarte interesante.

Nativii care lucrează în cercetare, în servicii, chiar în poliție, medicină descoperă un lucru necunoscut, sunt lucruri pe care până acum le-au fost ascunse și le descopera acum, le face plăcere, dar au o stare mai relaxată a personalității lor.

Iată previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Pești 2020!

Aceștia sunt puțin visători și aceste lucruri concrete care se întâmplă în zona obligațiilor de serviciu parcă le creează o tensiune. Singurul lucru care îi mai animă este o întâlnire cu prietenii sau stabilirea unui nou grup de prieteni.

Mai există o variantă, aceea că au niște probleme de serviciu care îi presează și pentru care folosesc intuiția, toate resursele intelectuale pe care le au, ba chiar și meditează asupra acestui lucru ca să își formeze o echipă, să găsească oamenii potriviți pentru că au foarte mult de lucru și au nevoie de ajutor de la prieteni.

Acest ajutor vine foarte concret și chiar reușesc să rezolve niște probleme care până acum le erau ascunse. Se încrucișează două aspecte de sextil între un aspect care se formează între casa a VIII-a, a morții și renașterii și casa a X-a, a obligațiilor profesionale și acolo se pare că are loc o schimbare.

O altă schimbare are loc tot între casa transformărilor radicale și prietenilor, asta înseamnă că noul colectiv în care își desfășoară activitatea, noii colegi sau un grup de prieteni cu care iau o inițiativă de a rezolva probleme sociale importante sunt de bun augur.

Cu toate aceste obligații și probleme pe care le împărtășesc cu prietenii, astrologul ZODIACOOL vede în această astrogramă că prietenii vor să-i prezinte pe cineva. Aceștia sunt îngrijorați că nativii Pești nu au un partener și îl împing către o relație, către a stabili o relație, a fi în starea de îndrăgosteală.

Nativii care au o activitate creativă și care folosesc creativitatea în activitatea lor tot colectivul în care își desfășoară activitatea le stimulează această creativitate. În dragoste, cei care sunt singuri sunt împinși către a se îndrăgosti, iar cei care sunt deja îndrăgostiți rămân așa și savurează această stare.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 09 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.