Horoscop saptamanal 11-17 Noiembrie 2019 pentru zodia Leu

Horoscop săptămânal: săptămâna 11-17 noiembrie, pentru nativii Leu, este o săptămână de muncă istovitoare.

Aceștia au o idee foarte bună ce doresc să o implementeze. Această idee este combinată cu multă creativitate și această creativitate și idealuri pe care doresc să le încredințeze presupun foarte multă muncă.

Aceasta are un impact foarte bun asupra statutului lor social, deci e vorba de un efort pe care trebuie să îl facă pentru locul de muncă, pentru o poziție bună la locul de muncă, poziție pe care fie că și-o păstrează la nivelul la care este și pentru care muncește, fie și-o îmbunătățește.

Vezi previziunile pentru horoscop Leu 2020!

În același timp, cu toată munca aceasta, nativii sunt îndrăgostiții săptămânii. Aceștia îi au în casa iubirii și pasiunii pe cei doi benefici, Venus și Jupiter. Există posibilitatea să fie o iubire extraordinară, o aventură în dragoste, un fel de zbor în cadrul unui cuplu deja format.

Totodată, pot fi niște rezultate extraordinar de bune pe care nativii Leu le au prin copiii lor. De asemenea, nativii se bucură de copiii lor, dar mai există o posibilitate pentru o parte din ei, să afle că vor deveni părinți în curând.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 09 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.