Horoscop saptamanal 11-17 Noiembrie 2019 pentru zodia Gemeni

Horoscop săptămânal: în săptămâna 11-17 noiembrie, nativii Gemeni sunt prinși rău de tot în muncă.

Munca l-a creat pe om și pe ei îi creează munca, le creează un salt calitativ, intelectual și spiritual foarte important.

Cel mai important la acest salt este bazat și nu unul aventuros, în gol, este pur și simplu rezultatul unei munci de echipă,dar mai ales a unei iubiri adevărate și a unei deschideri totale față de colegii de echipă. Aceasta este și o muncă rezultată de genul de clădire care stă pe un piedestal foarte serios, de pe care să apuci cu foarte multă seriozitate piatră pe piatră.

Citește previziunile pentru Gemeni 2020

Rezultanta este bună. Este vorba de muncă foarte multă, de cercetare, analiză, chiar muncă fizică. Este posibil să aveți trăiri religioase deosebite, nu e vorba de religie, ci de credință, de relația cu Universul, relația cu Dumnezeu care este foarte profundă în această săptămână.

Aveți foarte mult de muncă și ați dori ca munca dumneavoastră să mai aibă și o latură intelectuală, mai elevată și pentru acest lucru se pare că faceți eforturi foarte mari.

Din punct de vedere social, e posibil să aveți un nou contract la muncă cu care partenerii de echipă să nu fie de acord.

O altă ipoteză este că sunteți foarte îndrăgostit în această săptămână de partenera/ăartenerul de viață și aceste obligații pe care vi le-ați luat cu echipa, cu care sunteți foarte deschis, e posibil să deranjeze partenerul de viață sau pur și simplu să vă deranjeze pe dumneavoastră că nu puteți să petreceți cât timp ați dori acasă cu iubitul/iubita.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 09 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.