Horoscop saptamanal 11-17 Noiembrie 2019 pentru zodia Fecioara

Horoscop săptămânal: în familia nativilor Fecioară se creează o situație mai puțin plăcută, în săptămâna 11-17 noiembrie.

Este o amestecătură de vorbe, discuții, certuri în care intervin cei doi soți, mama, sora, fratele, cumnații, toate cu repercursiuni asupra copiilor sau problemele au intervenit de la copiii nativilor care au făcut o mare boacănă.

Pe de altă parte, este posibil ca nativul să întoarcă spatele familiei parentale, frați, părinți și se duce către partenerul de viață cu care reîncepe o relație foarte solidă și se aprinde focul iubirii, foc care de data aceasta este mult mai solid.

Ești Fecioară și cauți horoscopul pentru 2020? Descoperă previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Fecioară 2020!

Nu mai este foc de paie, ci unul care are un combustibil foarte solid pecare îl alimentează. E posibil ca pur și simplu din toate aceste discuții cei doi soți să ajungă la o concluzie cu privire la problemele copiilor și le restricționează niște libertăți pe care le-au dat mai de mult și de care nu sunt foarte convinși că au făcut bine. Toată problema educației copiilor primește o schimbare radicală.

Săptămâna este ofertantă. Acest ultim aspect care se formează pe semne de apă și pământ sunt aspecte care denotă fertilitate, abundență. Hotărârile pe care le iau nativii într-o ultimă instanță cu privire la copii lor sau la relația pe care o au, și pe care vor să o reaprindă, sunt hotărâri care duc la stabilitate, se stabilizează niște probleme.

Aspectele mai puțin plăcute sunt acele iureșuri în familie, în care intervine toată lumea cu discuții, dar care la un moment dat au o rezultantă fericită.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 09 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.