Horoscop saptamanal 11-17 Noiembrie 2019 pentru zodia Balanta

Horoscop săptămânal: Pentru nativii Balanță, săptămâna 11-17 noiembrie este o săptămână în care își ies din pepeni.

Relaționarea lor, mai ales cu părinții sau familia, cu care împarte căminul, este mai agresivă ca de obicei.

Bineînțeles că problemele sunt legate de treburi din casă care nu au fost făcute, niște treburi gospodărești pentru care sarcinile nu au fost împărțite cum trebuie și acum se nasc discuții. Partea bună este că aceste discuții se duc în eter, nu rămân, nu lasă urme.

Descoperă previziunile pentru Balanță 2020!!!

Partea bună a săptămânii este că nativii rezolvă o problemă financiară, cu muncă. Fie că este o muncă pe care o prestează, o muncă de rutină sau chiar o muncă fizică, fie că pur și simplu își reanalizează și realocă banii, dar după o analiză destul de plictisitoare care este absolut necesară, sau analizează niște datornici pe care îi are și pe care îi somează să le restituie sume de bani.

Problema banilor se rezolvă cu rezultantă fericită asupra familiei sau căminului.

Această rezultantă poate să însemne fie o achiziție importantă, poate chiar o achiziție de teren pe care să își întemeieze o casă care să reprezinte căminul lor, nu o investiție, ci un cuib, fie o investiție foarte importantă în căminul actual, un lucru care să le schimbe din temelii atmosfera în casă, foarte important, care trebuia făcut de mult, un lucru foarte solid.

Poate fi vorba chiar și de o reamenajare a domiciliului, dar o reamenajare în stil clasic, nu neapărat de aspect sau lucruri extraordinare/extravagante pe care vrea să le facă, ci de un lucru care era absolut necesar și este foarte bine venit.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 09 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.