Horoscop saptamanal 11- 17 Noiembrie 2019 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru toate zodiile: principalul aspect pe care îl formează planetele se arată mai liniștit decât săptămâna anterioară.

Sunt doar două aspecte mai importante tensionate care se formează, dar ele sunt mai slabe și cu un impact mai mic față de un aspect care se formează foarte ofertant.

Ambele rezultante, al aspectelor mai puțin bune și al celor bune, au în vizor copiii, tânăra generație, problemele de învățământ la nivel macro, iar la nivelul familiei probleme legate de copii sau de o iubire care renaște dintr-o comunicare foarte bună.

La nivelul familiei iubirea este pur și simplu reîncălzită, focul dragostei se reaprinde, dar acest foc este mult mai potolit, stabil, într-o poziție mult mai stabilă decât a fost până acum, iar familia renaște cu impact pozitiv asupra iubirii și relației cu copiii.

Vezi și HOROSCOP 2020!!!

În toată afacerea asta poate să intervină o problemă de familie, de frați, surori, cumnați, care intervin cu niște vorbe ce nu au legătură cu problema respectivă, dar le aduc niște reclamații și au un impact mai puțin plăcut asupra copiilor pentru că se dezgroapă lucruri care au fost la un moment dat de actualitate și acum se reiau.

Discuțiile sunt destul de aprinse, dar au ca rezultantă comunicarea, care devine mult mai blândă și aceste discuții vor avea ca rezultantă rezolvarea unor probleme foarte clare cu privire la copiii din această familie.

La nivel național, sunt discuții destul de aprinse cu privire la problemele de învățământ, probleme legate de copii, tineret și poate de artiști, de creativitatea lor.

După discuții destul de dure ceva se va schimba cu privire la educația copiilor și se vor relua norme la care s-a renunțat și pe care acum conducătorii noștrii sau acelor entități care se ocupă de de educație și tineret consideră că trebuiesc reintroduse în vigoare.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Continut Sponsorizat
loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.