Horoscop saptamanal 11 - 17 ianuarie pentru zodia Scorpion

Horoscop saptamanal: in perioada 11 - 17 ianuarie nativii Scorpion au multa energie in comunicare, iar din cauza temperamentului risca sa spuna ceva gresit

Nativii acestei zodii sunt obsedați de drumuri, de comunicare. Nu se pot așeza, nu se pot opri. Informația primară este în centrul atenției acestor nativi și o mare parte a energiilor sunt cantonate în acest domeniu.

Fiind extrem de multă energie care se consumă pe comunicare, este recomandată folosirea acesteia în prelucrarea informațiilor obținute din toată această mișcare, concluzionarea și evoluția personală pe baza lor.

Profesional, poate că este cel mai binevenită această stare pentru că orice formă de evoluție personală se reflectă în modalitatea în care nativul se achită de responsabilitățile pe care le are în plan social, respectiv acelea profesionale.

Banii sunt veniți din munca proprie, dar sunt o consecință a ceea ce vine din trecutul nativului, conform zicalei „după faptă și răsplată!”.

În dragoste, astrologul zodiacool.ro recomandă multă prudență în relația cu partenerul de viață. Nativii riscă să fie mult prea „duri” în exprimare și cum sunt obsedați de comunicare, vorbele multe și grele nu întârzie să vină!

Sănătatea nu prezintă probleme deosebite în această săptămână.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 11 - 17 Ianuarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Scorpion

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!