Horoscop saptamanal 11 - 17 ianuarie pentru zodia Sagetator

Horoscop saptamanal: in perioada 11 - 17 ianuarie, nativii Sagetator se concentreaza numai pe viata profesionala si pe veniturile care vin din acest domeniu

Nativii zodiei Săgetător au o săptămână melancolică. Sunt loviți de amintiri, de trăiri pe care credeau că le-au lăsat în urmă, de dor și toate acestea conduc către o stare de tristețe. Trecutul vine și nativii au de plătit ceva, chiar dacă numai către propria conștiință.

Profesional, nativii se zbat. Pentru că sunt preocupați de problemele financiare și pare că nu au control asupra situației. Chiar dacă dispune de resurse, acestea nu sunt la dispoziția lui.

În cazul acelora dintre nativii Săgetător care sunt lipsiți de resurse, sentimentul este acela că nu pot ieși din această stare. Dar astrologul zodiacool.ro vă atrage atenția că situația se poate schimba dramatic și într-un caz și în altul!

Nevoia de o anumită stabilitate financiară este dată de o situație profesională stabilă, deci nativii își folosesc toată intuiția de care dispun pentru a-și rezolva cât mai bine problemele profesionale.

În dragoste, dacă mai este timp și pentru așa ceva, nativii tind să fie extrem de pragmatici. Este o perioadă în care nativii își dezvoltă mai mult calitățile de care au nevoie în viața profesională, sunt atenți la micul lor tezaur personal, la abilitățile care să îi ajute să facă față în activitățile legate de bani și de valori.

Relațiile romantice se rezulmă în această perioadă la întâlniri plăcute, pline de frumusețe, dar conversația se referă mai degrabă la afacerile comune, la posesiunile comune și mai puțin la „dragălășenii”!

Din punct de vedere al sănătății, atenție la o predispoziție spre accidente, mai ales arsuri.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 11 - 17 Ianuarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Săgetător

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 27 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!