Horoscop saptamanal 11 - 17 ianuarie pentru zodia Rac

Horoscop saptamanal: in perioada 11 - 17 ianuarie nativii Rac au zile pline de pasiune, au o viata romantica activa care ii da energie in fiecare zi

În viața acestor nativi se prefigurează o înțelegere cu prietenii. Bat palma pentru un contract sau un alt gen de înțelegere. Toate demersurile au fost ținute în secret sau înțelegerea a stat mult timp în stadiul de proiect și acum nativii i-au dat curs.

Viața profesională a nativilor Rac nu se schimbă cu nimic în această săptămână.

Însă mersul lucrurilor depinde de contractul pe care nativii îl încheie cu acel grup de prieteni. Se pare că este nevoie de un colectiv, o echipă pentru ca responsabilitățile profesionale să fie achitate corect.

Banii vin sau nu, în funcție de contractul despre care am discutat. Nativii depind de aportul financiar pe care partenerul de contract este dispus să îl aducă în afacere.

Sau, în cazul în care este salariat la o companie, de modul în care compania încheie un contract și acesta este onorat cum trebuie.

Viața romantică este plină. Chiar poate constitui pentru nativii Rac o bază solidă în aceste zile, și nu spun mai mult pentru că aspectele sunt prea frumoase ca să încercăm să le punem în cuvinte.

Sănătatea nu pune probleme deosebite în această perioadă.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 11 - 17 Ianuarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Rac

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!