Horoscop saptamanal 11 - 17 ianuarie pentru zodia Leu

Horoscop saptamanal: in perioada 11 - 17 ianuarie nativii Leu se epuizeaza foarte mult la locul de munca, se implica in tot felul de actiuni

Tot spun nativilor Leu să se limiteze în muncă, să nu se epuizeze, să își delimiteze activitatea, dar degeaba! Se epuizează efectiv! Dar se bazează foarte mult pe colectivul de muncă și, în cazul patronilor, pe angajați.

Profesional, săptămâna promite un contract nou, parteneri noi care înseamnă și angajați noi și nativii se ocupă de aceste lucruri care îl îngrijorează pe o parte. Pe altă parte se simte bine că este în centrul atenției, în plină activitate.

Banii nu prea contează la această fază. Ei contează oricum, dar în această perioadă nu sunt în atenția nativului. În atenția nativului Leu este cum să se organizeze cel mai bine ca să facă față noilor provocări.

Viața romantică este pusă sub tensiune de obligațiile profesionale. Singurii care savurează aceste zile sunt aceia care au un flirt la locul de muncă și pentru care munca este ușoară și plăcută și ar sta numai la serviciu.

Sănătatea poate fi afectată în continuare de muncă fără măsură pe care nativii o îndeplinesc.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 11 - 17 Ianuarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 15 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!