Horoscop saptamanal 11 - 17 ianuarie pentru zodia Gemeni

Horoscop saptamanal: in perioada 11 - 17 ianuarie nativii Gemeni sunt creativi, au idei indraznete si vor gasi sprijin financiar pentru a le pune in practica

Viața nativilor Gemeni nu este deloc la vedere în această săptămână. Totul în jurul lor este un mister sau cel puțin așa le place să simtă, să creadă.

Profesional, sunt avantajați aceia dintre nativi care sunt artiști sau lucrează în domenii care le permit cercetarea profundă, manifestarea idealurilor profesionale, libertarea de a-și folosi intuiția și informația care vine dintr-o zonă mai puțin materială și care lasă libere ideile să vină.

Unii dintre nativi au atât de multe idei și atât de îndrăznețe, încât au foarte mari șanse să își găsească sponsori care să le ofere posibilitatea de a le pune în practică.

Cât despre banii proprii, nativii sunt atât de preocupați să aducă ceva la suprafață, de evoluția care se prefigurează, încât sunt foarte bucuroși că au cu ce să își materializeze ideile.

Viața romantică este foarte ascunsă. Astrologul zodiacool.ro nu poate stabili exact motivul pentru care nativii țin sub secret relația lor romantică, dar aceasta în niciun caz nu este la vedere.

Relațiile intime sunt extrem de profunde, aproape ritualice și poate acesta fi un motiv pentru care nativii o țin sub o perdea de fum: ca să nu se destrame misterul, magia!

Sănătatea poate predispune la accidente, mai ales arsuri sau la probleme care nu au fost tratate în trecut și se agravează.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 11 - 17 Ianuarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Gemeni

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!