Horoscop saptamanal 11 - 17 ianuarie pentru zodia Fecioara

Horoscop saptamanal: in perioada 11 - 17 ianuarie nativii Fecioara se incurca singuri in treburile zilnice, stau in calea evolutiei proprii

Nativii acestei zodii sunt cam încurcați. Ei, care sunt de obicei atât de organizați și de meticuloși, în aceste zile tocmai aceste calități îi încurcă.

Pentru că s-au trezit că nu văd pădurea din cauza copacilor: doresc să evolueze, să meargă către sus-înainte și nu poate de multe și mărunte trebușoare pe care le au de rezolvat!

Profesional, nativii sunt încurcați de un partener de afaceri care este cumva cu capul în nori și nu îl ajută cu mare lucru. Contractul sub care lucrează nu este foarte clar și poate de aceea lucrurile sunt destul de fragile.

Banii nu pun probleme, vin aceia care constituie venituri stabile. Mai neplăcut este pentru aceia care nu au niște venituri stabile pentru că nu se întrevăd câștiguri în această săptămână.

Viața romantică este plină de pasiune și de iubire. Nativii simt că iubirea pe care o trăiesc îi înalță.

Unii dintre nativi au în vedere să plece cu persoana iubită într-o călătorie lungă. Alții, abia așteaptă să înceapă școala ca să își vadă iubitul/iubita!

Sănătatea poate fi afectată de probleme ale gambelor care pot să aibă de suferit la locul de muncă.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 11 - 17 Ianuarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Fecioară

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!