Horoscop saptamanal 11 - 17 ianuarie pentru zodia Balanta

Horoscop saptamanal: in perioada 11 - 17 ianuarie nativii Balanta au un secret de pazit in viata romantica, care le dau mari batai de cap

Ceva iese la suprafață și le crează nativilor o stare de-a dreptul fantastică acasă. Își descoperă abilități pe care până acum nu le-au scos la suprafață și sunt mulțumiți.

Nativii sunt destul destul de detașați de problemele profesionale. Acasă este concentrată toată atenția lor. Dar viața profesională nu înseamnă că suferă, ci că nu se întâmplă nimic deosebit.

Banii constituie o problemă. Nativii sunt în situația de a cheltui sume considerabile pentru un hobby.

Este foarte neplăcut pentru aceia care au pierdut controlul și pasiunile au cerut bani din ce în ce mai mulți. Acum sunt în situația de a apela la niște fonuri comune ale familiei.

Viața romantică este învăluită toată într-un secret care pare că începe să îl apese pe nativul Balanță din ce în ce mai mult.

Relațiile sexuale nu îl satisfac pe nativ nici cum, deși partenerul nativului este îndrăgostit. Sau există secrete pe care le deține, o relație erotică în afara casei.

Sănătatea nu pune probleme deosebite în această săptămână.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 11 - 17 Ianuarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 15 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!