Horoscop saptamanal 11 - 17 ianuarie 2021 pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal: in perioada 11 - 17 ianuarie toate zodiile se pot duce din punct de vedere emotional intr-un abis, este o saptamana sensibila

Se întâmplă ceva în viața noastră care deschide calea intuiției. Intuiție bazată pe ceva ce vine din trecut! Radăcinile încep să vorbească, să ne spună că avem de început ceva de care vom fi legați sufletește.

Nu este imposibil ca atașamente vechi să se rupă, nu fără suferință, și altele să se nască, de data aceasta pe nesimțite.

Atașamentele nu sunt bune! Ele, de cele mai multe ori, se confundă cu dragostea și nu fac decât să irite omul care le cade prizonier (nu va amăgiți, toți suntem prizonierii a cel puțin un atașament!).

Să nu fim nedrepți, atașamentul nu exclude dragostea adevărată. Numai că, din păcate, poate să mențină o stare de dependență și după ce sentimentele dispar, dând impresia că nu mai scapi, că ești prins într-o rețea din care nu te mai poți elibera!

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!