Horoscop săptămânal 10-16 Iunie 2019 pentru zodia Vărsător

Horoscop săptămânal: de mult timp nativii Vărsător nu am început săptămână luând bani, de astă dată intervalul analizat aduce această ocazie. Cel mai probabil un comision,

o aprobare din partea unei bănci, o avansare/ mărire de salariu vă va încânta, plus că așteptați de ceva timp aceste schimbări.

În cazul Vărsătorilor care și-au luat gândul de la aceste oportunități la locul de muncă, Universul îi susține să își găsească un alt job, mai bine plătit, care să ofere condiții de muncă mai onorabile. Vor fi nativi care vor include pe lista priorităților șansa de a pleca din țară, pentru a schimba balanța economică, care de luni bune este pe deficit.

Între 11-13 Iunie, actele, studiile, preocupările voastre pentru a finaliza un curs vă vor preocupa. Astrologul ZODIACOOL recomandă să duceți la bun sfârșit ceea ce vă propuneți, doar așa o să reușiți să dobândiți ceea ce am afirmat mai sus.

Între 13-15 Iunie, cariera este pe primul loc, cu precădere Vărsătorii ce sunt pe cont propriu sunt avantajați, deoarece întâlnesc la tot felul de evenimente, cursuri, prezentări oameni ce doresc să colaboreze cu ei. În plus, începeți să fiți mai încrezători în voi, în talentele manifestate, cerând un preț mai bun.

Pe plan sentimental, în weekend o să aveți o discuție mai relevantă cu partenerul, aceasta privește statutul vostru în relație, planificarea de acțiuni în viitorul apropiat, dezbaterea pe larg a unor probleme ce vă macină, persoana iubită va simți că este cazul să se destăinuie și ea, de aceea vă veți bucura de seri romantice, încărcate de afecțiune, tandrețe etc.

Pentru voi tripla conjuncție Marte-Mercur-Nodul Nord vă va folosi nervii la maximum, dar va fi în scop productiv, deoarece veți da randament, o să fiți mai activi la muncă.

Nu vă neglijați sănătatea, acest capitol este cel mai încercat în vara lui 2019, dacă nu aveți grijă de voi, veți risca a dezvolta probleme grave, ce greu se pot estompa.

Tentațiile de orice natură sunt mari, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să vă țineți departe de ele, vă vor destabiliza din toate punctele de vedere: financiar, sentimental, profesional, medical, legal etc. Cea mai sigură metodă de a găsi pacea interioară în aceste vremuri tulburi este să vă îndreptați atenția spre rugăciune, meditație, alimentație sănătoasă.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 15 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.