Horoscop săptămânal 10-16 Iunie 2019 pentru zodia Vărsător

Horoscop săptămânal: de mult timp nativii Vărsător nu am început săptămână luând bani, de astă dată intervalul analizat aduce această ocazie. Cel mai probabil un comision,

o aprobare din partea unei bănci, o avansare/ mărire de salariu vă va încânta, plus că așteptați de ceva timp aceste schimbări.

În cazul Vărsătorilor care și-au luat gândul de la aceste oportunități la locul de muncă, Universul îi susține să își găsească un alt job, mai bine plătit, care să ofere condiții de muncă mai onorabile. Vor fi nativi care vor include pe lista priorităților șansa de a pleca din țară, pentru a schimba balanța economică, care de luni bune este pe deficit.

Între 11-13 Iunie, actele, studiile, preocupările voastre pentru a finaliza un curs vă vor preocupa. Astrologul ZODIACOOL recomandă să duceți la bun sfârșit ceea ce vă propuneți, doar așa o să reușiți să dobândiți ceea ce am afirmat mai sus.

Loading...

Între 13-15 Iunie, cariera este pe primul loc, cu precădere Vărsătorii ce sunt pe cont propriu sunt avantajați, deoarece întâlnesc la tot felul de evenimente, cursuri, prezentări oameni ce doresc să colaboreze cu ei. În plus, începeți să fiți mai încrezători în voi, în talentele manifestate, cerând un preț mai bun.

Pe plan sentimental, în weekend o să aveți o discuție mai relevantă cu partenerul, aceasta privește statutul vostru în relație, planificarea de acțiuni în viitorul apropiat, dezbaterea pe larg a unor probleme ce vă macină, persoana iubită va simți că este cazul să se destăinuie și ea, de aceea vă veți bucura de seri romantice, încărcate de afecțiune, tandrețe etc.

Pentru voi tripla conjuncție Marte-Mercur-Nodul Nord vă va folosi nervii la maximum, dar va fi în scop productiv, deoarece veți da randament, o să fiți mai activi la muncă.

Nu vă neglijați sănătatea, acest capitol este cel mai încercat în vara lui 2019, dacă nu aveți grijă de voi, veți risca a dezvolta probleme grave, ce greu se pot estompa.

Tentațiile de orice natură sunt mari, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să vă țineți departe de ele, vă vor destabiliza din toate punctele de vedere: financiar, sentimental, profesional, medical, legal etc. Cea mai sigură metodă de a găsi pacea interioară în aceste vremuri tulburi este să vă îndreptați atenția spre rugăciune, meditație, alimentație sănătoasă.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Rac 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia Rac în 2019! Nativii Rac în
În societate, o persoană plăcută de toată lumea datorită carismei sale. Nativ harnic,
Zodia Gemeni în în dragoste, ce femei preferă bărbatul Gemeni și comportament femeia Gemeni

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.