Horoscop săptămânal 10-16 Iunie 2019 pentru zodia Taur

Horoscop săptămânal: primele zile ale săptămânii îi surprind pe nativii Taur implicați în activități casnice, ce implică ajutorarea fie a unui copil, fie a partenerului în a

duce la bun sfârșit un proiect. Predispoziția este de a mijloci o acțiune ce este amânată de mult timp de către cei dragi. Mai mult decât atât, va fi vorba de implicație financiară la mijloc, dar veți face față provocării, plus că ceea ce se va începe are perspective de viitor.

Situațiile pot fi multiple, ele în principiu au în comun susținerea unui examen/ interviu, înscrierea la un curs la distanță etc. Rolul vostru este de a-l susține pe cel drag, de a-l motiva mai mult, plus că acesta se va simți dator pentru a obține rezultate maxime.

Loading...

În altă ordine de idei, dacă lucrați mult cu partea de creativitate, originalitate, vânzări, veți învăța noi strategii din practică, cum să vă vindeți munca, cum să îi abordați pe ceilalți, cum să reacționați în situații limită.

Între 11-13 Iunie, Taurii se vor focusa pe muncă, volumul mare de sarcini de la serviciu vă poate da programul peste cap, însă totul este în avantajul vostru, întrucât vă vor aduce câștiguri substanțiale între 13-15 Iunie, prin vânzarea sau intrarea în posesie a unei sume de bani neașteptate.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă în acest interval analizat să nu vă neglijați sănătatea, acest capitol poate avea de suferit de pe urma oboselii, a neatenției la locul de muncă, stresului, lipsei somnului, cele mai afectate organe sunt: inima, tiroida, stomacul, sistemul osos.

Pe plan sentimental, aș zice că este o săptămână cu de toate, certurile pot să apară în prima parte a săptămânii, ele vor fi generate de lipsa de comunicare sau de înțelegerea greșită de către partener a unei afirmații spuse de voi.

Partea bună este că în weeekend, pe fondul unei petreceri, o să îngropați securea războiului, veți reveni la sentimente mai bune, cel drag va fi nevoit să facă primul pas.

Tentațiile încep să apară în viața voastră, aici vorbim fie de flirt la locul de muncă, fie într-o călătorie, ceea ce pe voi nu vă reprezintă, dar pe moment vă validează, vă reconfirmă faptul că sunteți persoane șarmante.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să încercați pe cât posibil să nu vă faceți iluzii deșarte în astfel de situații, întrucât în curând aceste provocări sentimentale apărute acum vor dispărea.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua Zburătoare 4, cunoscută ca steaua romantismului, a dragostei, cu noroc la căsătorii,
Ai o alură de comandant oriunde apari. Te bucuri nespus de mult când cei din jur îți iau în
Tot ce trebuie să știi despre zodia Rac în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Rac și femeia

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.