Horoscop săptămânal 10-16 Iunie 2019 pentru zodia Taur

Horoscop săptămânal: primele zile ale săptămânii îi surprind pe nativii Taur implicați în activități casnice, ce implică ajutorarea fie a unui copil, fie a partenerului în a

duce la bun sfârșit un proiect. Predispoziția este de a mijloci o acțiune ce este amânată de mult timp de către cei dragi. Mai mult decât atât, va fi vorba de implicație financiară la mijloc, dar veți face față provocării, plus că ceea ce se va începe are perspective de viitor.

Situațiile pot fi multiple, ele în principiu au în comun susținerea unui examen/ interviu, înscrierea la un curs la distanță etc. Rolul vostru este de a-l susține pe cel drag, de a-l motiva mai mult, plus că acesta se va simți dator pentru a obține rezultate maxime.

În altă ordine de idei, dacă lucrați mult cu partea de creativitate, originalitate, vânzări, veți învăța noi strategii din practică, cum să vă vindeți munca, cum să îi abordați pe ceilalți, cum să reacționați în situații limită.

Între 11-13 Iunie, Taurii se vor focusa pe muncă, volumul mare de sarcini de la serviciu vă poate da programul peste cap, însă totul este în avantajul vostru, întrucât vă vor aduce câștiguri substanțiale între 13-15 Iunie, prin vânzarea sau intrarea în posesie a unei sume de bani neașteptate.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă în acest interval analizat să nu vă neglijați sănătatea, acest capitol poate avea de suferit de pe urma oboselii, a neatenției la locul de muncă, stresului, lipsei somnului, cele mai afectate organe sunt: inima, tiroida, stomacul, sistemul osos.

Pe plan sentimental, aș zice că este o săptămână cu de toate, certurile pot să apară în prima parte a săptămânii, ele vor fi generate de lipsa de comunicare sau de înțelegerea greșită de către partener a unei afirmații spuse de voi.

Partea bună este că în weeekend, pe fondul unei petreceri, o să îngropați securea războiului, veți reveni la sentimente mai bune, cel drag va fi nevoit să facă primul pas.

Tentațiile încep să apară în viața voastră, aici vorbim fie de flirt la locul de muncă, fie într-o călătorie, ceea ce pe voi nu vă reprezintă, dar pe moment vă validează, vă reconfirmă faptul că sunteți persoane șarmante.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să încercați pe cât posibil să nu vă faceți iluzii deșarte în astfel de situații, întrucât în curând aceste provocări sentimentale apărute acum vor dispărea.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 02 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.